Raven
Nisan 25, 2020, 12:12ös
1
Güzel mobil oyun önerilerimizi yazabiliriz. Ben başlıyorum.
LONEWOLF
Hikaye bazlı suikast oyunu.
Gumslinger
Bence çok zevkli bir oyun Karakterler sakız, düello yapıyorsunuz. Hızlı olan kazanıyor. Multiplayer.
Plague Inc.
Kendi virüsünüzü oluşturup tüm dünyaya yaymaya çalışıyorsunuz. Covid-19’dan sonra baya ünlendi oyun.
Mini Militia - Doodle Army 2
2D savaş oyunu diyebilirim. Keyifli bir oyun. Multiplayer.
Lichess
Online satranç oyunu.
Drive Ahead
Araçlarla düello atıyorsunuz. Aracınızı karşınızdaki kişinin kafasına değdirirseniz, kazanıyorsunuz. Çok zevkli bir oyun. 2 kişi oynanınca çok daha keyifli oluyor.
3 Beğeni
Buyici
(Buyici)
Nisan 25, 2020, 12:19ös
2
İlk çıktığı zamandan beri Clash Royale oynarım. Onun harici Arena of Valor oynarım arada bir. He birde Archero.
1 Beğeni
Vector
Alto’s Adventure
Basit ama keyifli oyunlar.
3 Beğeni
Kingdom Rush serisini, özellikle “tower defense” oyunlarını sevenlere tavsiye ederim. Şimdiye kadar 4 oyun yayınlandı. Sırasıyla;
Kingdom Rush
Kingdom Rush Frontiers
Kingdom Rush Origins
Kingdom Rush Vengeance
2 Beğeni
Alien: Blackout ücretsiz olmuş… Koşun
3 Beğeni
mother
(Lotaria)
Mayıs 28, 2020, 11:34öö
8
Bir mobil oyuna göre hiç fena değil, ücretsiz olsun diye daha basitleştirilmiş bir oynanışa sahip olsa da ellerindeki oyun mekaniklerini derinleştirmeye çalışmışlar. Hoş yani
2 Beğeni
Mobil oyun da oyundur diyerek Honkai Impact 3rd’e başladım… Hem oynanışı hem de görselleri çok güzel geldi… Ücretsiz bir mobil oyun için fazla iyi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miHoYo.bh3global
2 Beğeni
Rena
Ağustos 6, 2020, 4:36öö
10
Ben hem burayı hortlatayım, hem de takip edeyim. Belki derslerden zaman ayırabildikçe oynayabileceğim bana uygun bir oyun bulurum.
4 Beğeni
Arimfxx
(Kaan)
Ağustos 6, 2020, 7:52öö
11
Legends of runeterra yı denemelisiniz eğer kart oyunu seviyorsanız, en gelişmiş ve güzellerinden biri diyebilirim.
2 Beğeni
Altos adventure baya güzel oyunmuş. Grafikler harika.
2 Beğeni
Husey
Aralık 19, 2020, 12:08ös
16
Güzel bir oyun fiyatı da tuzlu.
2 Beğeni
Genshin Impact oynayın der kaçarım
3 Beğeni
Seroo
(Serhat)
Aralık 29, 2020, 1:06ös
21