Dizinin 12. kitabını da okudum. Bir liste güncellemesi yapmam gerektiği için küçücük bir flood oluşturmuş olabilirim. Mâzur görün. Bu listeler dizinin tüm kitaplarını kapsamıyor arkadaşlar. Listede 12 kitap varsa bunlar serinin ilk 12 kitabının kendi içinde benim kişisel beğenime göre sıralaması. Yani Henüz listeye girmemiş çok kitap var. En tepeden de dalabilirler bunu unutmayın.
İki yeni eserimiz daha girdi listeye. Bay Less ve Yürek söken. Bunların goodreads incelemelerini de link olarak ekleyeceğim. Zaten aynı yazıları Hangi kitabı okuyorsunuz başlığına da koyuyorum. Umarım faydam oluyordur. Hepinize iyi okumalar.
Madde 22 Çok güzel bir kitaptı ondan da öte filmi çok güzeldi( eski olan) daha sonra George Clooneyli yeni bir mini dizi çıkarttılar dizisi kaliteli ama eski filmi çok sevmiştim. Kitaba zaten diyecek bir şey yok muhteşem bir yapıt.
Yayımlanma sırasına göre ilk 16 kitabı tamamlamış bulunuyorum. Güncel beğeni sıralamam da aşağıdaki gibi oluştu. Yalnız okuma sırasına Afrika üçlemesi adı üzerinde bir üçleme olduğundan 16. sırada olmamasına rağmen Tanrının oku da girdi. Neyse işte yani özetle aşağıda ismi olan kitapların kendi içinde sıralaması diyebiliriz benim şahsi görüşüme göre.
Mutlaka vardır. Ben biraz sitem olsun diye söyledim aslında. İthaki’ye yazdığımda basacağız demişlerdi. Muhtemelen ilk Inherent Vice gelir filmi olduğundan dolayı.
Pynchon çevirmek çok zor.Her kelimesi (cümlesi değil) bir yere referans.Inherent Vice gene en az karmaşık romanı.Gravity’s Rainbow kitabını çeviriyorlar haberini okuyalı 50 sene geçti mesela.Bu sene bi şeyler bekliyorum.