Modern Serisi (İthaki Yayınları)

Serinin eski kalabalığı yok burada. En başından en sonuna tüm yorumları okudum 2 saatte. Şevk kalmamış, bu arada seriden hiç kitap almadım. Bugün, yarın diye diye. Toplu set almaya meyilliyim.

4 Beğeni

Ayy bir benim mi içim şişti bu seriden?2022 nin başından beri her ay en az bir kitap çıktı hatta 3 tane çıktığı ay var ki işin kötüsü bunları basacağız diye de Karanlık ve BKK yı boşladılar.

1 Beğeni

Diğerlerinden çok sonra başlamasına rağmen 67 kitaba ulaşarak 54 kitaplık KK’yı geçti, 78 kitaplık BKK’ya da yaklaşıyor. Onu da geçer yakında.
Bari Cormac McCarthy’den beklediğimiz kitapları bassalar :confused:

9 Beğeni

Maşallah modern dizisini hiç boş geçmiyorlar her hafta hemen hemen 1 2 kitap çıkıyor. Bazen 4-5 kitap çıktığıda oldu. Ayda rahat 6-10 arası kitap ekleniyor. Karanlık Kitaplık Ayda 2-5 arası BKK ise 1-2 anca

1 Beğeni

Bu son kitapla 17.oldu.Kafayı yediler yani.Bu son kitap da bayağı ortalama bir kitap yani her anlamda yorumlar ve puanlara göre.

Serideki kitapların çoğu, özellikle de son zamanlarda çıkanların büyük çoğunluğu öyle zaten.

1 Beğeni

https://www.ilknokta.com/boris-vian/ve-butun-cirkinler-oldurulecek.htm

3 Beğeni

İlk başta kapağı gördüğümde Boris Vıan abiyi alaturka tuvalette iş üstünde sandım ne yalan söyleyeyim :joy_cat::joy_cat:

1 Beğeni

Yeni

2 Beğeni

Merhaba Andrey Platonov’un İthaki Modern çevirilerini mi Metis çevirilerini mi tercih edersiniz? Kararsız kaldım.

3 Beğeni
6 Beğeni

Daha önce yaptığım listeyi farkında olmadan silmişim.

Seri ve bağımsız kitapları görebileceğiniz şekilde kitapları tablo haline getirdim.

Güncel liste:

2 Beğeni
6 Beğeni

4 Beğeni
6 Beğeni

Yeni

6 Beğeni

Yeni

6 Beğeni