Molly Weasley'nin Tüylerimizi Ürperten 10 Eşsiz Çıkışı

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Molly Weasley'nin Tüylerimizi Ürperten 10 Eşsiz Çıkışı – Fantastik Canavarlar

image

Gilderoy Lockhart hakkındaki düşünceleri ve müzik zevkini tartışsak bile asla tartışamayacağımız bir yanı daha var Molly Weasley’nin; azarlamaları. Kendi adımıza bizi paylamasını pek istemezdik. Gelin, Pottermore ile o anları bir kez daha hatırlayalım. Molly Weasley’nin kendisi kadar muhteşem olan çıkışları; saçları tutuşturan, gözleri parlatan ve, “Benim kızım olmaz seni…” deyişi. Öfkenin kızıl saçlı halinin kraliçesi… (DEVAMI…)

Açıkçası benim daha çok sevdiğim Arthur’un Molly’ye duyduğu aşk, adamın 7 tane çocuğu var ve herşeyden önce sevdiği kadına koşan bir adam. Melez Prens filminde bir sahne de evlerine yapılan saldırı sonrası Arthur’un çocuklarından daha çok ‘MOLLY’ diyip koşusu ve oynayan Mark Williams da cidden güzel yansıtmıştı.

Hakikaten olley!!! Başımıza bir sürü dert açmış, herkesin nefret ettiği Bellatrixin öldürülmesine, özellikle Molly Weasley tarafından öıdürülmesine kim sevinmedi ki?