MUBİ Film/Dizi Öneri Köşesi

MUBİ üyeliği olan forum üyelerinin öneri bulabilecekleri bir başlık olsun istedim.

Ben başlayayım.:grin:

1 Beğeni

MUBI’ye üye olmayı ciddi ciddi düşünüyorum.

Diğer platformlarda ne zaman film izleyecek olsam bir saate yakın oyalanıp hiçbir şey bulamadan çıkıyorum. Sinemalar deseniz onlar da ayrı bir problem.

MUBI’nin kataloğuna şöyle bir baktım da gerçekten kaliteli sayısız film var ve kataloğu sürekli güncelleniyor. Fiyatı da makul geliyor.

Mubi dönem dönem ciddi fiyat kampanyası yapıyor o dönemleri takip etmekte fayda var. Eğer bir sinefil iseniz MUBI aranılan kandır. :slight_smile:

7 günlük ücretsiz deneme vermişler ama ben sadece birkaç saatlik denemeden sonra üyeliğimi iptal ettim.

MUBI’de güzel filmler var ama teknik altyapı çok kalitesiz. Burada 4K kalitesinde bulunan filmleri, yeterli teknik özelliklere sahip bir cihazda son derece hızlı bir internet bağlantısında 360p kalitesinde izlemek zorunda kaldım.

İnternette biraz araştırdım. Benimle aynı sorunu yaşayan başka bir insanlar da var ve işe yarar bir çözüm bulunamamış.

Bu şartlar altında para vermeye gerek yok diyerek aboneliği iptal ettim.

Bende bu kalitesizlikten ötürü hepsini iptal ettim. Ne görüntüleri iyi ne altyazıları iyi verdiğin paraya değmiyor. Eski usül izlemeye devam ediyorum.

1 Beğeni