Ne Zaman Okuyorsunuz?

Açıkçası eskiden istediğim zaman okuyordum. Okuldu sınavdı falan fark etmiyordu. Boş zaman çoktu. Şimdi daha çok boş zamanım var ama ara ara okuyorum nedense. Çoğunlukla evde olduğum için sıkılmıyım diye okumaya çalıştığım kitaplar oluyor.

4 Beğeni

Şu aralar okuyamıyorum. Ama bazen ilham geliyor, o zamanlar da deli gibi kitap okurum her boş vaktim de. Genellikle ne işim varsa erkenden bitirmeye çalışırım. Hatta sırf kimse beni rahatsız etmesin diye bütün angarya işleri de yapar bitiririm. Sabahları bir tur, akşamları bir tur şeklinde. Bölüm araları nefes alma ve su içme molalarım oluyor. Onun haricinde son zamanlarda spor yapmayı ve kendimle vakit geçirmeyi daha keyifli buluyorum. İçimdeki bir ben, yeterince kitap okudun biraz da okuduklarını yaşa diyor. Ne bileyim şu aralar ağırdan almak hoşuma gidiyor.

8 Beğeni

Hayatın yarısı beklemekmiş. Otobüs beklemek. Yemeğin pişmesini beklemek. Akşamı, geceyi ya da sabahı beklemek… O bekleme anlarını okumak çok güzel dolduruyor. :slight_smile: Hatta sırf okumak için normalde bıkacağınız durakları iple çekiyorsunuz.

1 Beğeni