Benim kapak daha iyi sanki. Ama alayım ya
Yeni kapak tasarımı daha iyi olmuş.Bende bi ara alırım artık,bende de baskısı var:)
Bende yeni baskıyı beğendim. Komple kitapları bu tarz kapakla çıkacak zaten.
Bence de eski kapaklar daha güzel. Yinede elimde olanlarında Neil Gaiman için yenilerini alırım
Eski baskılar var ama yeni kapaklar için bende almayı planlıyorum.
@frht45 Yeni baskıları rafta yanyana uyum içinde görünce alacaksın, boşa direnme, teslim ol!
Yeni baskı serisi tabi ki al
Alırım yaa kaçarmı
Mezarlık Kitabı’nı okuyorum. Neil Gaiman üstadım yine döktürmüş. Hugo ödülünü boşa almamış. Bu yeni baskısıyla beraber hepsini yeni baskılarına göre toplayasım geldi şimdi.
Almayacağım sanırım, galiba, herhalde, belki, hiç bilmiyorum, acaba mı ki? Kafam çok karıştı.
Ahahaha. Bilmiyorum.
Yıldız Tozu’nu alacağım çünkü bende yok ama ötekine emin değilim. Fiyatına bağlı.
İthaki yine maaşımıza göz dikmiş.
İlknoktada yıldız tozu ön siparişe açılmadı değilmi ?
Sadece kapakları mı değişti? Çeviri veya başka değişiklik oldu mu?
Yıldız tozu şuan için açılmadı daha
Çevirmen değişmedi. Kitap boyutunda değişiklik var. Daha önce çıkan İskandinav Mitolojisi boyutunda olacak. Daha önceki baskı küçük boydu. Çeviri elden geçti mi tam bilmiyorum. Ancak İthaki Kapakları değiştirdiği yada baskısı bulunmayanlara baskı yaptığı zaman kitabı elden geçiriyorlar diye biliyorum.
Bütün kapaklar böyle değişecek mi acaba? Koralin, Yolun Sonundaki Okyanus filan. Haberin var mı?
Hım… O zaman acele etmemek en iyisi. Sonra %45 indirimli set olarak satıyorlar. Ben de yarısını filan almış oluyorum. Sinirim bozuluyor. Artı kutu muhabbeti de olabiliyor.