Nemesis Kitap

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

Birinci kitaba karton kapak baskı yapılmış, ikinci kitaba yeni baskı yapılmış.

Bu üçüncü kitap “The Sixth Wicked Child” için bir işaret mi? :slight_smile:

1 Beğeni
  1. Cinayet kitabı tam bir editörlük faciasıydı. Bölüm adlarından tarihlere kadar yanlış yazılmıştı. Saçma sapan bir anlam ifade etmeyen cümleler de vardı. MS Word’ün auto correct’i bile daha düzgün bir editörlük yapardı. İkinci baskıda düzeltilmiş olmasını umuyorum.
1 Beğeni
  1. Maymun tükenmişti. Tüketebilmek için 5 lira kampanyasına defalarca kez koydular. Muhtemelen kartona çevirmek için çabaladılar o kadar. Farklı olunca almayan çok oldu.

Bu kadar güzel bir seriyi hem de bedavadan ucuza satamamayı nasıl başarıyorlar şaşkınım. :slight_smile:

1 Beğeni

Serinin son kitabı için Çocuk ve Gençlik kategorisinden barkod alınmış. Böyle bir polisiye seri son kitapta çocuk kitabına dönmez. Umarım bu yanlışlıktan dolayı herhangi bir kısıtlama gelmez kitaba.
Kısacası (korkunç kapak tasarımına rağmen) son kitap ufukta gözüktü arkadaşlar, bekleyenlere duyurulur.


4 Beğeni

Girişi yapan kişi kitaptan habersiz, kitabın ismini görüp direkt “Çocuk/Gençlik” demiş galiba :slight_smile:

3 Beğeni

Hadi o habersiz diyelim de yayınevi napıyorsunuz grafiker bey/hanım dememiş. Bu kapakla çıkacağına göre yayınevi de beğenmiş :grimacing:

2 Beğeni

Orijinal kapak bu, bilmeyenler için ekleyeyim de hep beraber kahrolalım. :grinning_face_with_smiling_eyes:

image

Yaygın olarak kullanılan alternatif kapak da buymuş.
image

3 Beğeni