Netflix Film İzleme Partisi #12 - Oxygen

Uzun bir süreden sonra etkinliğimize yönetmenliğini Alexandre Aja ve Franck Khalfoun ikilisinin yaptığı Oxygen filmi ile devam ediyoruz.

Genç bir kadın; kriyojenik bir kapsülde, hafızasını kaybetmiş hâlde uyanır. Kim olduğunu ve oraya nasıl geldiğini hatırlamayan genç kadının oksijeni hızla tükenmektedir ve bu kâbustan kurtulmanın bir yolunu bulmak için hafızasını geri kazanmaktan başka bir çaresi yoktur.

NOT: https://www.tele.pe/join/be738e16479618fe

2 Beğeni

Link paylaşılmıştır arkadaşlar. Linke tıkladıktan sonra TeleParty eklentisine tıklamanız yeterlidir.

2 Beğeni

Merhabalar ilk defa bu özelliği kullandığım için tam olarak bilgi sahibi değilim ama Teleparty’den filmi açmayı başardım lakin chat kısmı gözükmüyor. Sanırım gözükmesi gerekirdi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :slight_smile:

2 Beğeni

Linke tıkladıktan sonra eklentiye girmeniz gerekiyor.

2 Beğeni

@Melisa ve @depresifpatates ile beraber filmi izledik. Çok fazla uzatmadan birkaç şey söylemek isterim elbette.

Öncelikle film çıktığından beri izleyip izlememek arasında gidip gelmiştim. Son zamanlarda çıkan filmlerin %90’ı beni tatmin etmiyor. Yine de etkinlik sayesinde izlemiş oldum ve iyi ki izlemişim diyorum.

Filmin ilk dakikalarında birkaç tahmin yapsak da tutmadı. :joy: Bu nedenle film çok fazla şaşırtıcıydı. İlk başlardaki oyuncunun tutarsız davranışları da son dakikalara doğru açıklanıyor bir nebze. Bir kapsülde 2 saat geçirmek korkutucu görünse de filmin finali ve son kısımları film hakkındaki olumsuz yorumları silecek kadar iyi.

Kısacası ben çok beğendim. Tek mekan film olmasının yanında hikayesi çok güzeldi.

8/10

3 Beğeni

Oysa ana karakterin fare çıkacağına emindim. Tahminimin tutmamasına üzülmedim değil. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni