Netflix Film İzleme Partisi #6 G.O.R.A

Bu akşamki izleyeceğimiz film G.O.R.A oldu arkadaşlar. Netflix linkini her zamanki gibi saat 22.50’de bu mesajın sonunda paylaşacağım.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı ve kadrosunda Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Rasim Öztekin, Özkan Uğur ve İdil Fırat gibi usta oyuncuları barındıran G.O.R.A.'da olaylar Anadolu’nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif’in uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlıyor.

7accb2beb8604a5a9e8e8d4b04e81c4d

LİNK: G.O.R.A. – A Space Movie | Netflix

4 Beğeni

En sevdiğim Cem Yılmaz filmidir. Ama bu partiye katılamayacağım. Nedenine gelirsek; Netflix’im yok .

3 Beğeni

Filmin linkini konuya ekledim arkadaşlar. Linke tıkladıktan sonra sağ üstteki NP eklentisine tıklamayı unutmayınız. :slight_smile:

3 Beğeni

Arog daha iyiydi bence.

3 Beğeni

Arog da iyi ama her zaman ilk film daha iyidir bana göre. :slight_smile:

3 Beğeni

Bir üste çıkıp, durumu Cem Yılmaz komedisi açısından değerlendirince, en öne çıkan filmi Yahşi Batı’ymış gibi. :thinking:

Yapım kalitesi, esprileri, western gibi bize yabancı bir janrayı da kendince sırtlamaya çalışması vs. açısından kıvamını bulmuş. Cem Yılmaz’ın komedi filmleri macerasında benim için kıstas vazifesinde.

4 Beğeni

Ben onu da izlememe rağmen hala Gora’yı en iyi filmi olarak nitelendiriyorum. Gora’yı daha samimi ve daha komik buluyorum.

2 Beğeni

Tabii ki samimi olacak. Cem Yılmaz, film olacak diye öyle bir şefke gelmiş ki, saatler içerisinde senaryoyu yazmış.

Eh, ne yazık ki yönetmen ve yapım ekibi aynı hızda olamamıştı. 2-3 yılda proje ancak hayata geçebildi. Ha, bunun sebebi de tamamen duygusal(!) meselelerdi; o da ilginç mesele aslında. Cem Yılmaz projeye inanmasaydı, G.O.R.A. olmazdı.

3 Beğeni

Filmi bitirdim. Çok komikti. Beğendim filmi. Kuna ve Logar ile sahnelerde güldüm. :joy: :joy: :joy: :joy:

2 Beğeni