Netflix Film İzleme Partisi #9 Enola Holmes

Etkinliğimizin 9. haftasında Enola Holmes filmini izleyeceğiz. Her zamanki gibi Cumartesi günü Saat 22.00’da etkinlik başlayacaktır ve izleme linki etkinlik başlamadan 10 dakika önce bu gönderinin en sonuna eklenecektir.

LİNK

1 Beğeni

İzledim ama yine izleriz sıkıntı olmaz :rofl:

2 Beğeni

Filmin linki konunun sonuna eklenmiştir arkadaşlar. Tekrar hatırlatmakta fayda var. Etkinliğe katılmanız için tarayıcınızda Netflix Party eklentisinin kurulu olması gerekiyor. Linke tıkladıktan sonra eklentiye de tıklarsanız izleme etkinliğine katılırsınız.

1 Beğeni

Benim için normal bir film oldu Enola Holmes. Daha çok Enola’nın yaşına hitap eden bir filmdi. Daha çok şey yazmak istiyorum ama hepsini incelemeye bırakıyorum. :smiley: Tabii yazabilirsem.

Ben Henry Cavill’ın role yakıştığını düşünüyorum. Sherlock daha bir sevimli olmuş bana göre. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben filme 10/5.5 vermişim. Söyleyeceklerim bu kadar. :slightly_smiling_face: Puan gereken her şeyi söyledi sanırım. :smirk:

2 Beğeni

Ben de 6 veriyorum filme. Ne çok kötü ne de iyi.

2 Beğeni

Filmi izledik. Ben filmi ikinci defa izledim (Gerçi ancak yarısına yetişebildim.) ve şunu Söyleyebilirim ki İkinci defa izlemeye değecek bir film değil. Sherlock dizisindeki havayı bekliyorsanız hayal kırıklığına Uğrarsınız ama çerezlik bir gençlik filmi arıyorsanız ve Enola Holmes’un hikayesini merak ediyorsanız Bir bakabilirsiniz.

Hazır böyle çokça içerik üretilmiş bir hikayeden bahsediyorken şu soruyu sormak isterim; siz hangi Sherlock Holmes’u daha çok beğeniyorsunuz ?

  • Robert Downey Jr.
  • Benedict Cumberbatch
  • Ian Mckellen
  • Henry Cavill

0 oylayanlar

Ve bir sorum daha olacak; sizce Sherlock’u oynamak için daha öncesinde bir süper kahraman mı Canlandırmak gerekiyor. :smiley: Tuhaf bir tesadüf.

1 Beğeni

Filmi çok beğenmedim. Ama film iyiydi. Çok kötü değildi. Puanım: 6/10 :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Kendi içinde güzel bir filmdi, izlenir ancak muhteşem değildi. Yine de izlemesi eğlenceliydi. Puan verme konusunda pek iyi değilimdir ama 6 veya 7 olabilir.

2 Beğeni

Çerezlik bir filmdi, sherlock’un adını kullanmışlar ama karakteri yoktu sherlock holmes filmi değilde bir kızın sıradan büyüme hikayesiydi sanki. Holmes ismiyle filmin reklamını yapmış oldular sadece. Bir beklentim yoktu zaten zaman geçirmelik olmuş.

3 Beğeni

Evet onu ben de fark ettim, Sherlock ve Enola’yı dengeleselerdi çok daha güzel olurmuş gerçekten. Belki nasılsa herkes Sherlock’u biliyor diye düşünmüş olabilirler ama yanlış tabii.

2 Beğeni