Lotr izlemek için her zaman vaktim var benim şaka bir yana katılıyorum ortak bir etkinlik için çok uygun olmayabilir
Aklımdaki soru şu.Şayet eşitlik bozulmaz ise ne olacak?
Üç kağıda filmleri yazıp ufak bir çekiliş yaparım. Artık hangisi çıkarsa.
İyi fikir😂 (20karakter)
Film seçimden sonra ne zaman tartışılacak?
İzledikten sonra. O da büyük ihtimalle hafta sonu.
Teşekkürler.
Komşum Totoro ve Waterworld eşitliği devam ediyor. Oylama süresi bittiğinde de eşitlik devam ederse İnternet üzerinden ikisi için çekiliş yapacağım. Hangisi çıkarsa onu izleyeceğiz arkadaşlar.
Henüz oy kullanmadım. Eşitlik bozulmazsa, 20 TL karşılığında izlemeyi istediğiniz filme son saniyede oy atabilirim
İyi fikirmiş
Yeni filmimiz Komşum Totoro oldu. Hafta sonunda görüşmek dileğiyle.
Dün filmi 30 dakika izledim. Bugün 30 dakika izledim. 20 dakika kaldı. Filmi yarın bitireceğim.
Bu hafta olacak ankete The Time Machine filmini de ekleyebilirsiniz?
Evet arkadaşlar sırada üçüncü filmimizin anketi var. Bilimkurgu izledik animasyon izledik. Bu kez @yavrurobot un önerisiyle diğer türlere ağırlık verdim.
- It
- The Shining
- The Road
- Dil Chahta Hai
- The Old Guard
- Black Hawk Down
- The Time Machine
0 oylayanlar
Zaman makinesinin filmi olduğunu bilmiyordum. Hatta netflixte bu kadar film olduğunu bilmiyordum. Teşekkürlerr. The shining olmasın ya 2 kere izledim. Başka bir şey olsun da bu sefer katılabileyim… :))
The Shining ve İt olmasın. Ben korku izlemiyorum.
The Time Machine filmini ben sinemada izlemiştim. Zamanına göre çok iyi bir filmdi, daha dün gibi hatırlıyorum 2002 yapımıymış… The Shining filmini izlememiştim, 1. çıkacak gibi duruyor. Bu vesile ile hep beraber izleriz umarım.
Ben korku filmleri izlemiyorum. Korkuyorum.
Korku filmi değilmiş bu. Drama, Horror yazıyor.