Noragami 3. Sezon İhtimali: Hayranların İsteği Gerçek Olacak mı?

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/anime-cizgi/noragami-3-sezon/

image

Noragami 3. sezon ihtimali var mı? Dünya çapında hatırı sayılır bir kitle edinmiş olan anime macerasının devam sezonu heyecanla bekleniyor. Peki bunun olasılığı ne? Noragami 12 bölümlük ilk sezonu ile 2014’te ve 13 bölümlük 2. sezonu ise 2015’te Studio Bones imzasıyla yayınlandı. Yayınlandığı süre boyunca popülerliğinin koruyan serinin 3. sezonu için hâlâ onaylanmış bir tarih… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Şuan mangasını okuyorum Türkçede çıktığı kadar işte ama animesini izlemedim ki manga genelinde konuşmak gerekirse en tatlı gözüküp,en tramvatik mangalarda üste oynar.Madoka Magica ile falan yarışır.Mesela Yukine’nin yanına gelen bir çocuk vardı o da ilahi silah,onun arcı bile adama kafayı yedirtir ki okuyanlar bilir.3.sezonun gelmesini şahsen isterim ben de bu arada.

1 Beğeni

Ben animesini izlemiştim sadece. İlk sezon muzip bir şekilde başlayıp 2. sezonda acayip bir noktada bitirmişlerdi. Çok acayip noktalara gidecekken devamını getirmediler, çok üzüldüm. Umarım gelir devamı. Mangasını okumaya üşeniyorum. :smiley:

2 Beğeni

Seriye 10/10 demem fakat inanılmaz seviyorum. Bayıla bayıla izlerim gelirse. Zamanında Bleach’in yeni sezonu gelmez deyip mangasını okudum. Sonra geleceği haberi duyurulunca sağlam sövmüştüm. Bu yüzden Noragami mangasını okumuyorum. Umarım gelir. Yeni seri izleyememe hastalığına yakalanmışken ilaç gibi gelir.

3 Beğeni

Bu sene Log Horizon, Kobayashi, World Trigger ve Hataraku Maou Sama geldikten sonra ben her şeyin gelebileceğine inanıyorum. -Bleach de duyuruldu tabii.- Ek olarak dün khr’nin devamının geleceğine dair söylenti de gördüm. Bleach ve Khr gelirse zaten her şey gelir. Darısı Magi, Black Lagoon, Akatsuki no Yona, Little Witch Academia ve diğerlerinin başına.

1 Beğeni

Mangasında İngilizcede bile 30 a yakındı en son baktığımda yayımlanan cilt sayısı ve Shoujo bir mangaya göre bu daha doğrusu 2010’lardaki Shoujolara göre çok yüksek bir sayı ve artıyor da.Devamının gelmemesi aşırı tuhaf cidden.

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla Manga halen devam ediyor olmalı. Eğer yeni bir sezon gelecekse bunun haberi ilkin son bölümlere yaklaşan Manga’sında verilir. 1985/1986 yılından beri final yapamamış Guyver ve Five Star Stories gibi örnekler varken 2014’de ilk sezonu yayınlanmış Noragami 3. sezon çıkartmamış, çok da hayat değiştirici bir sorun değil yani.

En son 23 yayımlanmış ve devam ediyor.

Her site ve forum ziyaretçisinin farklı zevklere ve ilgi alanlarına sahip olduklarını göz önünde bulundurursak, yeni sezonun olmamasının bazıları için “çok da hayat değiştirici bir sorun” olabileceği ihtimali de mevcuttur. ^^

1 Beğeni