Nüfus: 1

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Nüfus: 1 – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Tanrılar serserilerde nefret ettikleri şeyi, Kralların yapmasına izin verir, aldırmazlar. BUCKHURST – “FERREX VE PORREX TRAGEDYASI” 1 Adi herif diye yankılandı minik Polo arabamın içi. Bu adam canına susadı herhalde. Ben gaza bastıkça o da basıyor. Yükü de az değil hani. Bir kamyon dolusu odunla böyle hızlı gidiyor ıslak yolda mankafa. Arabanın ekranına baktım neden… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Yorum eklemek için hesap açtım :slight_smile: Yarıladım diyebilirim ve yazma dilin olsun konu olsun oluşturduğun başrol çok iyi olmuş. Başarı yolundan sapmaman dileğiyle :slight_smile:

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim kardeşim. Beğenmene sevindim.:wink:

3 Beğeni

Çiftlik konusunu teğet geçen alışagelmiş huzurlu çiftlik hayatını bulamayacağınız distopik bir öykü benimkisi… Keyifli Okumalar dilerim!

3 Beğeni

Ve bitti. Gerçekten üslubunun akıcılığıyla etkilendim doğrusu. Hele Demir’in ağzından anlattığın cümlelerde çok eğlendim. Kurguya gelecek olursak, tüm köyün balçığa dönüşmesi fikri… Bilemedim aslında. Ama gene de hayal gücünün yüksek olduğu satırlarından anlaşılıyor. Edebi hayatında başarılar dilerim :wink:

3 Beğeni

Baya akıcı olmuş bu öykü. Etkilendim doğrusu ama asıl etkilendiğim lise öğrencisi olman. Bu yaşta tabi daha yaratıcı fikirlerle dolu oluyoruz ancak üslup pişmemiş oluyor. Tebrik ediyorum. Gelecek yolunda başarılar dilerim :jack_o_lantern: :baris:

2 Beğeni

Çok güzel olmuş. Okurken bayağı zevk aldım. İlerde kapağında senin adın yazan kitapları en çok satılanlar bölümünde görür gibiyim :ok_hand:

1 Beğeni

Çok mutlu oldum beğenmene. Benim de niyetim o yönde. Yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim. Umarım sen de hayat yolunda başarılarla gitmeye devam edersin. :wink: :kissing_closed_eyes:

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Geri dönüş almak benim için çok önemli doğrusu. Edebi anlamda elimden geleni yapmaya çalışacağım…

Başarılı bir yazı tebrik ederim.Yeni öykülerinin de yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor olacağım

1 Beğeni

Kalemine sağlık bu kadar genç olmana rağmen bu denli güzel bir öyküyü yazman beni gerçekten etkiledi. Dahada güzeleriyle karşılaşacağız umarım…

1 Beğeni