Son 1 haftadır yabancı ‘Star Trek’ forumların da dolaşıyorum da. hadi sinema da düz izleyiciyi çekmek hızlı ve öfkelin bilim kurgu versiyonu yaptınız. da streaming de orta ve ya yüksek bütçeli diziler de yaptığınız ben ‘Picard’ severim. ama ‘Strange New Worlds’ çok kaliteli bir dizi olmaması rağmen eski forumu le geri döndünüz. bütün diziler de onu yapmanız lazımdı. hadi ‘Lower Decks’ falan yarım saatlik Star Trek in Rick and Morty komedisi ona da bir şey demiyorum. ama diğer her şey ‘Strange New Worlds’ gibi yapmanız lazımdı. en azında ilk sezon gibi yapmanız lazımdı. 2. sezon da çok fazla aşk meşk mevzuların giriyorlar. ya zaten genç kitleyi de abrams filmler hariç çekemediğiniz star trek hem son filmler olan nefretten ve paramount plus niş kalmasın da dolayı barım yaşlı esas star trek hayranların oynayın. ya da streange new worlds gibi hem yaşlı hem genç hayranlar odaklan işler yapın. Ya bence Hollywood da kaliteli Star Trek iş yapacak insan kalmadı DUNE yapan adam gibi kaliteli adam lazım ama DUNE yapan adam getirseler ancak 1 film yapar. geçer koca evreni başın da durmaz. film kısmın başın da durması için Simon Kinberg isim geçiyordu. ya başka adam kalmadım kaliteli star trek film yapacak desem bence kalmadı. star wars ve yüzüklerin efendisin hali orta da. Ya Yan Edat olacak diye Starfleet Academy diye bir dizi yapıyorsun 29 yaş altı genç oyuncu yok hep yaşlı oyuncular. Başrol 87 de Oscar aday olmuş. kariyerli ama çokta bilinmeyen Holly Hunter diye bir kadın koymuşlar kadın 66 yaşın da star trek kaptan oynayacak Discovery son 3 sezon geçtiği 32. yüzyılda.
Yani bu ne allah aşkın bu Star Trek mi? Film iyi gözüküyor çünkü Discovery de ki mekanlar vs kullanmışlar görsel efekterler de aynı şirket yaptırmışlardır. kesin 40 milyon gibi bir rakam yapılmıştır. 2 yıl da bir Paramount Plus böyle TV Filmler getirmeyi planlıyorlar sinema için de bir şeyler planlanıyor. skaydence satın alım tamamlanınca sinema tarafına daha çok odaklanacaklardır. bu arada yeni Star Trek dizilerin çoğu bütçe olarak 100-120 milyon dolar geçmiyordur. Filmler karlı olabilmesi için yeni yapılacak Filmlerin de geçmemesi lazım. bir ara Paramount plus ile Apple TV Plus birleştirmek için görüşüyorlardı. ama hem Apple TV+ her yerde olmamasın da dolayı hem de içerikler lisanslamaya izin vermemelerin de dolayı iptal oldu iş büyük ihtimali ile.
Star Trek: The Motion Picture izledim de bu kafa da en son izlediğimiz star trek film Nemesis her halde.
Keşke Fear The Walking Dead, The Walking Dead : World Beyond ve Tales of The Walking Dead de getirseler. ve Paramount ile anlaşma yapıp tüm yeni Star Trek işlerin ve Knuckles dizisin de getirseler.