Oktay’dan Haberler

Bu Doğruysa önümüzde ki bir kaç yıl için olmasın beklemeyin sıra X-MEN Reboot 2028 de önce gelmez gibi.

yanılmışım ünlü film yıldızların yaptırdıkları diziler hepsi iyi gözüküyor.(fragmanların baktım orada biliyorum.) hepsini sezonluk bölüm sayısı diğer platformlar dizilerin tek sezonlar bölüm sayılar ile aynı ama 200 milyon dolar çekilmiyor da 70-80-100-120 milyon dolar çekiliyorlar tahminen. bu saydığım diziler çoğu da Paramount ait MTV in TV yapım şirket tarafında yapılıyor hepsini başında Taylor Sheridan diye bir adam var Film yıldızlar ile arası anladığım kadarıyla iyi olan Film sektörün de gelme bir abi bu.

Bu yılın başlarında düzenlenen CinemaCon kongresinde Amazon MGM Studios, Valenti ile birlikte bir basın bülteni yayınlayarak 2027’ye kadar yılda “sinemada izlenme talebi” olan 14 ila 16 film yayınlayacağını söyledi. Bu, Amazon MGM’nin bu yılki sinema çıkışını üç katından fazla artıracak. Amazon’un en iyi içerik yöneticileri Mike Hopkins ve Jen Salke’nin Mart ayında düzenlenecek CinemaCon’a katılmaları bekleniyor. Burada Amazon MGM sinema sahiplerine ilk kez sunum yapacak ve dünyanın en büyük dijital perakendecisinin neden fiziksel sinema deneyimini gerçekten önemsediğini açıklayacak. Görmek ilginç olacak.

kendi yorumu: Yazıda bir kesitti bu, bu 14-16 Filimin bir kısmı ABD de sınırlı sayıda yayınlanacak. geri kalan ülkeler de prime da yayınlanacak biz de tabi yine Altyazısız Dublajsız olur. bir kısmı da Büyük Film olacak. ve her yerde Sinemalar yayınlanacak. biz de ve Fransa da Sinema da yayınlanmayıp direk Prime gelir. yurt dışın da sinema da kalış ve Prime geliş süresin 60 ve ya 90 gün çıkarsa herkesi için iyi olur. küçük çaplı düşük bütçeli filmler ise biz de Sinema da yayınlanır kesin.

Mevcut Spider Man Filmlerin gişesine bakarak. Sony in Spider Man Animasyon Film hakları hariç Live Action dizi ve film hakların Marvel vereceğin görebiliyorum.

Robocop TV Dizisi en merak ettiğim Amazon işlerin de bir ama 2025 de gelmeyecektir yüksek ihtimalli ile 2026 da gelecektir.

bunular blu tv de kalkacak içerikler.

2 Beğeni