Oktay’dan Haberler

acaba bu kolu biz de olacak mı olacaksa kendi filmlerin dağıtmak dışında ne yapacaklar? biz de amazon filmlerin sinema da Warner Bros film olarak TME Films getiriyor. bize bu kolu getirmezlerse bir dağıtım şirket ile anlaşıp Amazon MGM Studios adına filmler dağıtması için bir dağıtım şirket ile anlaşırlar her halde.

filmler yurt dışında sinemalar da yayınlandıktan 1 ay sonra filmler prime getirmeyi bırakmaları lazım en az 3 ay indirmeleri lazım. ayrıca yılda 5-6 film yayınlamayı planlıyorlarsa amazon mgm studios adına bir dağıtım şirketi ile anlaşsalar iyi olur.

https://www.instagram.com/p/DF4fVSEqQxZ/?utm_source=ig_web_copy_link

max the pitt dizisin dublaj eklenmiş bunu dışında 7toons instagram da hikaye kısmın yazdığına göre cartoon network içeriklerin, ve wonka filmi ile space jam filimin de dublaj gelmiş.

Bunu da Uma Thurman da olacak.

Bugün Çıkan Yeni The Witcher Animasyon izledim de. Netflix bence animasyonlar da devam etsin.

Bende izledim evrene pek katkısı olmasa da güzel animasyondu. Netflix animasyon işlerinden son yıllarda iyi işler çıkarıyor bunu film ve dizilere de yayması lazım.
CABNW filminin bütçesi nasıl 200M dolar? Pek ihtimal vermiyorum. Film bildiğim 4 kere tekrar çekime gitti. Senaryo değişimlerini saymıyorum bile.

1 Beğeni