Yazıyı okuduğum da, arcane ilk sezon yapımını 6 yıl sürmesi ve riot oyun içi sinematiği bile düzeltmesi 1 yıl aldığına göre. yeni diziler gelmesi uzun sürebilir ya da hiç gelmeye de bilir bence. umarım yeni dizi yapmaya devam ederler.
Yarın bunların hepsine fragman ve videoların çıkacağı söyleniyor.
95 de ki ilk Jumanji filimin izledim güzeldi. bir kaç ay önce 2017 ve 2019 da ki filmleri de izledim de. Şu ana da Transformans one izlemeye başladım film yapımcılığın Paramount Animated üstlenirken animasyonu Lucas Film dolayısıyla Disney ait İndustrial Light & Magic yaptırmışlar buz devri 6 in animasyonların ona yaptırıyor olabilirler.
MINECRAFT filimin 150 milyon dolar çekildiği söyleniyor. 400-500 milyon dolar arası bir gişe yapacaktır kesin.
Dedektif Pikachu filim de 150 milyon dolar bütçe ile 450 milyon dolar para kazanmış. onu gibi olur eğer 150 milyon dolar bütçe ile yapıldıysa devam yıllarca gelmeyebilir.(ki onu da devam yıllardır yapım aşamasın da en son 2023 de yönetmen ve yazar açıklanmış. belki de covid ve grevler yüzünden gecikmiş olabilir.) onu gibi, sonik markasın duruma da film ve ya dizisin gelmesin neden sonuçta oyun kısmın satışların iyi olmamasın da ve ölmüş olmasın da dolayı markayı öldürmemek için filmler ve diziler ile ayakta tutmaya çalışıyorlar. MINCERAFT ve Pikachu oyunların öyle bir sıkıntısı yok. MINCERAFT konusun da tabi yine de belli olmaz bir kaç yıl sonra MINCERAFT filimin devamın göre de biliriz. tabi kimin umurun da olacaksa.
Bu arada Ewan McGregor kız Esther Rose McGregor ve nicole kidman aynı film de oynadılar ayrıca Esther Rose McGregor prime da yeni bir gençlik dizisin de oynayacak.
galiba türk yapım bu.