‘STAR WARS: STARFIGHTER’ will be a standalone film that takes place five years after the events of ‘STAR WARS: EPISODE IX - THE RISE OF SKYWALKER’.Begins production this Fall.
The Lucasfilm Animation panel at STAR WARS CELEBRATION JAPAN begins today at 3:30pm JST! The official description of the panel says it will have “a sneak peak of what’s to come.” We may get more footage from TALES OF THE UNDERWORLD and an announcement of a new animated series. Stay tuned to
Oh be, sonunda Maul. iç etmezlerse. Şu dazlak hatunla, büyücü klanıyla beraber animasyonun en iyileriydi. Dooku’nun eski padawanı. Asajj Ventress, hah. Adını sarhoşken yazmış olmalılar.
Valla SW kısmısından artık umudum yok. En azından şu dönemde. Bir soluklanıp adamakıllı insanları işe sürseler (Kasdan ölmediyse niye tek filmde kalıyor hep) harcanan paraya değecek de…
ben bu film izleyemem abi ya inci türkay yüzün de mimik kalmamış bu oyuncular bu haline görünce diziyi bir az aklımda lekelemiş oluyorlar. üstelik bu halleriyle film izlediğim de hayal kırıklığı yaşayacakmış gibi geliyor. şu anki hallerin roller oturtamıyorum kafam da.