Pixar bunu da ve Win or Lose da sonra dizi işin bırakacak olması üzücü keşke ayrı TV Yapım Departmanı kurup orada Disney Plus dizi işine devam etsinler.
Oktay beni bir daha etiketleme. Ben bu haberleri yıllardır biliyorum.
anlatmak istediğim Blu tv ile MAX birleştirebilirler. onu yazmak istediğim için etiketlediğim seni.
BluTv ismini terk etmezler Max içeriklerini getirecekler ve önemli olanlarını getiriyorlar True Blood globalde Netflix de olmasına rağmen Türkiye’ye gelmedi +18 içeriklerinin bazıları gelmiyor boşuna ümitlenme.
Evet hiç bir yer de yok. malum ortamlar da var. kesin Türkiye de bir yerde yayınlanmıştır. neyse barım Blu TV ile olan anlaşmaya MAX içeriklerin ve Warner Bros ile DC Dizilerin de getirseler. Bir de yani bütün diziler ve filmler maddem getirmeyeceksin neden Blu TV satın alıyorsun? eski dc animasyonların da BATMAN: TAS hariç hiç birin bulamıyoruz. dijital platformlarda neden? dijital platformlar şu anki haliyle Yerli diziler üreten TV kanalların da bir Farkları yok.
abi şu ana kadar sadece HBO orijinallerin getirdiler atıyorum. MAX yapıp da iptal ettiği bizim ülkemiz de yayınlanan ‘Gossip Girl’ ve ‘Pretty Little Liars’ yenilerin getirmediler. ‘Sex and City’ devam dizisi ‘And Just Like That…’ öyle. WBD’ın Blu TV alalı 1 yıl geçecek halen bu içerikler hakkında ses seda yok. ayrıca HBO ve MAX aynı şirket bağlı 2 farklı platform’u The Penguin ve Dune dizisin bile HBO transfer ettikleri için getirdi Blu TV neyse konuyu artık kapatıyorum.
bu film prime gelmiş bu gece bir amazon mgm stüdyosu film ama ne altyazı var ne dublaj. Başrol de Aubrey Plaza var.
Amazon müşteri hizmetlerin bu durum şikayettim kendi dağıtınız film de ana konuyu özetleyen kısmın türkçe olmamasın da tut, altyazı ve dublaj da yok diye. sonra bana video oynatılmıyor dediler ben de gayet oynatıldığın söyledim. nerede yaşıyorsunuz dediler ben de türkiye dedim dün gece eklediler dedim. o da bana link atsanıza dedi. ben de bilgisayar da yazıyorum yazıyorum nasıl link veriyim dedim. o da türkiye kataloğu girip baktı. tamam dedi global de ki yetkililer ulaştıracağım 24 saat ile 48 saat arası da çözerler ben de size bilgi veririm diye. sohbeti sonlandır diyorum. sonlandırmıyor da.
Oktay merhaba nasılsın
İyim sen nasılsın? neredensin? muhitte hiç bulundun mu?
Şükrolsun iyiyiz, öyle çoluk çocuk uğraşıyoruz. İstanbul çekmeköyde oturuyorum. Ama Gülsuyu mahallesinde büyüdüm. Bilen bilir. pis bir yer.