Can Sungur ve Mesut Çevik, Roblox’un Türkiye’de şirket açması ve çocukların sosyal medyada korunmasına dair yasaklar hakkında konuştu.
Can Sungur: “Türkiye’nin gençlerini sömürmek için sıraya girdiler.
“Yasakları destekliyorsunuz” diyen arkadaşlar… Sen bir ana okuluna gitsen, ana okulunda mayolu 40 tane geziyor olsa senin için rahat edecek mi? “Epstein adası mı burası?” demez misin? Dersin.
Mesut Çevik: “Çocuk yaştaki insanlar Kurtlar Vadisi gibi dizileri izliyor hala. +18 o Kurtlar Vadisi dizisi. İzlenmemesi gerekiyor. Hatta şifresiz kanalda bile verilmemesi gereken bir dizi bu tip diziler. Bütün ana yayın organlarında eli silahlı mafyatik tiplerin hayatları nasıl dizayn ettikleri, eli silahlı iyi maço adamın kendi kanunlarıyla nasıl iyilik saçtığını falan izletiyorlar küçük çocuklara. Sen bunları da yasaklayacaksın.”
Lvbel C5, 5 ay sürecek ve 15 ülkede sahne alacağı 63 konserlik dünya turnesini duyurdu.
Konser vereceği ülkeler: Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan, Avusturya, İtalya, Polonya, Rusya, Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, ABD, Azerbaycan.
abi bu adam dünya da kim dinliyor da 15 ülke de konser veriyor ya?
Hasan Arda Kaşıkcı ile Erman Yaşar, Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan son gösterisini konuştu. “Canlıyla Netflix arasında çok ciddi fark var. Netflix kırpmamış, kırptığı yerleri atmış. Gösteriyle alakası yok. Acayip politik bir (canlı) gösteriydi bir kere.”
geçenler de netflix de cem yılmazın son gösterisin izledim. baya güldüm sonra youtube da eski gösterilerin izledim mimik oynamadı. şimdi diamond elle platinum plus izliyorum o da baya komik. neyse tancan fümen kendisin kadın hakların ve hayvan hakların konusunda fazla takıntılı olduğu için baya rahatsız olmuş severim kendisin ama bu konular da fazla takıntılı olup adam eleştirmesi mantıksız eğlenmeyi unutmuşlar.
Bir Tat Bir Doku, Milenyum, CMYLMZ, Fundementals falan sanat eseri bildiğin. Yenileriyle kıyaslanamazlar bile. Dünya çapında bile rakipsiz eski gösterileri benim için. Ha Diamond Plus ve son gösterisi de kötü değil ama atla eşek gibi aradaki fark.
eski gösteriler yeni izledim. bir tat bir doku da ki star trek ve diğer bilim kurgu serilerin yönelik espriler hariç hiç birin mimik oynamadı. ben bir az mizah olarak bel altı mizahin seviyorum. son gösterilerin de o var.
twitter kişiler ile özel mesajlaşma olarak; yorum düzeltme, mesaj herkeste silme ve yorumların görünür olduğun belirtmek için whatsapp da ki görünür işaretin getirmiş bu özelliklerin bazıların grup sohbetlerin getirseler iyi olacak.