Bana anlamsız gelmedi. T’oolan’a farklı bir şekilde, Tool diye hitap ediyor, o da o ismi kabul ediyorum diyor. İngilizce bilmek gerekmiyor bence bu kısım için.
İyi de neden Tool diyor? Tool neden düşünüyor, sonra neden kabul ediyor?
Tabii ki pasajı anlamak için İngilizce bilmeye gerek yok ama bilsen daha iyi olmaz mıydı? (İngilizce bilsen değil de, dipnotla anlamını bilsen demek istedim).
Tek başına Rake’in o kadar ejderhasını kesti, Tool’a kafa tuttu, 5-10 büyücüyü cebinden çıkardı, üstüne askerine çapulcusuna çomarına savaş dersi verdi, haddini bildirdi. Raest reyiz daha ne yapsın yahu?
Sonradan Tool ismini neden aldığı açıklanınca konu benim için açıklığa kavuşmuştu ancak hiç bilmeyen için ufak da olsa anlam kaybı yaşanıyor gerçekten. Haklısınız hocam.
O kadar övüldü ama olmadı. Bu saydıklarını Raest gülerek yapıyordu. Ama sonra ne oldu pufff!
Malaz orduları komutanı, İlk Kılıç Girt.
Evet arkadaşlar, etkinliğin bitmesine son 1 hafta kaldı. Hatırlatayım dedim.
Sayfa 344.
(…) “Üç mü? Hayır, çok daha fazlalar, Muavin. Fakat hepsi birinden doğar. Starvald Demelain.”
Lorn bakışlarını ateş sütunundan ayırmaksızın pelerinine daha sıkı sarındı. “Böyle bir oluşumu kim yaratabilir?”
“Yaratabilecek biri vardı… eskiden. Ibadetçileri hiç kalmadığı için artık yok.”
Aslında yanıt vermiş kadar oldu. İlk okumada fark etmemiştim bunu, hayvan gibi foreshadowing yapmış burada Erikson.
Krul?
Rafo.
Bende okurken Krul diye düşünmüştüm, tapınağın durumu ve az biraz gözükmesi bu izlenimi verdi ama @isos81 da hep meraklandırmacalarda
Yetişemedim
Daha süremiz var. Zaten ay sonuna kadar uzatırız gibi görünüyor.
Ben de yetişemedim Süreyi biraz uzatırsanız benim için de süper olur.
Süre aslında göstermelik. 1 yıl sonra bile gelip yazabilirsiniz. Yine de ay sonuna kadar uzatacağım. Ben de aşırı yoğun bir dönemdeyim, yarısına gelebildim.
Süre Mart 31’e kadar uzatılmıştır.
Ne güncellemesi geldi konuya bulamadım robot beyciğim
Bir önceki mesajı da mı okumadınız Melih Bey?
Okumuş beğenmişsiniz bir de.
Beni en yukarıya attı, extra kitapla ilgili görmediğim bir şey mi eklendi diye düşündüm