Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson

Biraz okudum kafamdaki en büyük soru: Bu adamlar/kadınlar neden sürekli terliyor? Yazar bu satırları terleyek mi yazdı da bütün karakterler kan ter içinde?

Bazı noktalarda çok eksik hissediyorum ama bazı noktaları çok sevdim. Frp havası çok baskın. Sürekli birileri zar atıyormuş gibi bir hava var. Şu tarot kartları (ya da başka bir şey mi, bilemiyorum) sahneleri çok boğucu. Muhtemelen de anlamadım oraları filan. Bütün karakterler kapalı ve bakış açısı nedeniyle her şey gri bir perdeden bakmak gibi. Sanki bir oyunu okuyormuşum gibi hissediyorum. Hikayesi olan oyunlara ne deniyordu, şu an hatırlayamadım.

An itibariyle tek kaşım kalkmış ve suratımda ekşi bir ifade var. Bitesiye neler olacak göreceğim. Sanırım bundan sonrasını kurgu kabiliyeti belirleyecek.

Ekleme: Çoğu şey hiçbir anlam ifade etmiyor ve açıklamalar çok uzak sayfalarda. Bu yüzden sayfalarca belirsizliklerin içinde sürünüyorum resmen. Bacağıma dolanmış çözülmeyi bekleyen onlarca zincirle bir sonraki sayfaya geçiyorum ve gittikçe ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum.

4 Beğeni