Okuma Etkinliği - Tanrıların Gazabı (Kanyeminliler Destanı #3)

Start’ı veriyorum, hedef olarak her gün 50 sayfa diyeceğim yine ama bugün açılışı yaptıktan sonra nasıl devam edicem hiç bilmiyorum. Her boşlukta 5-10 sayfa falan sokuşturmam lazım :smile:.

2 Beğeni

Ben de gece başlıyorum, bugün vaktim olur, sona kalmayayım. :sweat_smile

2 Beğeni

Ben 32. bölüm / 270. sayfaya geldim.

Kitabın başında önceki kitaptaki olaylar için özet bölümü var ve bu okuma öncesi güzel bir hatırlatma oluyor. Not olarak kitabın sonuna yine karakterler ve terimler için bir bölüm eklenmiş olduğunu belirteyim. Bu kimdi diye hatırlamadığınız yerde bakabilirsiniz.

ilk bir kaç bölüm kahramanlarımız için durum değerlendirmesi şeklinde geçiyor. Orca, Varg, Elvar ve dahası Gudvarr ve Biorr ile aynı şekilde kaldığımız yerlerden devam ediyoruz.

Sonrasında hem Snakavik’de Elvar ve Ölüm ittifakı, hem de Iskidan’da Varg ve Kan Yeminliler etrafında supriz olaylar ile küçük hareketlenmeler ile tempo artıyor. Orca tarafında işler baya kızışıyor.

Özellikle 25 ile 30 bölümler arası tüm serinin aksiyon dozu en yüksek ve en heyecanlı kısımlarıydı.

Svelgarth Mevkibeyi Orlyg gördüğümüz tüm mevkibeyleri arasında tek hoşuma giden kişi oldu. - Çiftçi :slight_smile:

5 Beğeni

Ağzımıza balı çaldın hocam, aksiyonu severiz. :slight_smile: 1 haftada bitirmeyi hedefliyorum bu defa, eski tempoya dönmem lazım, okuyacak çok kitap birikti.

4 Beğeni

Vallahi mükemmel bişi, şöyle özetini çıkarıp kitabının başına koyamayanın yazarlık ehliyetlerinin acil iptalini istiyorum :smile: .

2 Beğeni

Dün gece başladım, ilk 35-40 sayfa ağır gitti, özet ve hatırlatma mahiyetindeki ilk bölümlerle, sonra bir baktım 150. sayfaya gelmişim. :smiley: Çok güzel bi savaş da gördük, daha fazlasını istiyorum. @Gelu Nihat hocamın dediğine bakarak daha da fazla aksiyon olacağını biliyorum, güzel bir final kitabı olacak. :drooling_face:

2 Beğeni

İlk 50-60 sayfa ısınma oldu, ama hızlı hatırlattı bana. Şu an önceki iki kitapta ne var ne yok hepsi aklımda sanki :smile: . Bölüm 12, sayfa 117 ye geldim. İlk aksiyonu Elvar’ın hazinesine soygun ile almış olduk.

Bugünden itibaren biraz daha hızlanırım diye düşünüyorum.

2 Beğeni

46.bölüme geldim, akıyor maşallah. :slight_smile: Büyük savaşlar ve bol aksiyon da gördük, tatmin edici gidiyor beklenmedik bir şey olmasa da.

2 Beğeni

Maşallah hızlı gidiyorsun. Ben bir kac güdür pek okuyamadim. Bugün biraz okuyup 49’a geldim -400. sayfa
Artık taraflar toparlayıp bir araya geldi. Bakalım bundan sonra neler olacak.