Geçmişindeki sıkıntıların üstesinden gelen Varg, Kan Yeminliler arasında kabul gören bir üye haline gelmişti. Ancak şimdi, o ve yeni bulduğu yoldaşları en büyük sınavlarıyla yüzleşeceklerdi: Bir ejderhayı öldürmek.
Elvar, içeriden ve dışarıdan tehditlerle karşı karşıya olduğu Snakavik’te gücünü sağlamlaştırmak için mücadele ediyordu. Yaklaşan çatışmaya hazırlanmak adına otoritesini kabul ettirmeye çalışırken, karşısına aşılması imkânsız bir görev çıkmıştı: Bir kurt tanrının vahşiliğini dizginlemek.
Biórr ile savaş grubu kana susamış bir şekilde kuzeye doğru ilerlediği sırada görevini yerine getirmeye çalışan Guðvarr tek bir şey istiyordu: Lik-Rifa’nın gözüne girerek kendi hırslarını gerçekleştirmek.
Tüm yollar, dünyanın temellerini sarsacak ve tanrıların gerçek gazabına tanıklık edecek son savaş için safların belirlendiği Snakavik’e çıkıyordu…
Çok da beklemeden uygun bir fiyat ile Kanyeminliler Destanı’nın son kitabına kavuştuk.
İthaki’den çıkmadığı için olsa gerek hakettiği ilgiyi göremeyen bu serinin güzel bir finalle biteceğini düşünüyorum. Sevgili @Gelu@Lorien_archers@Vordue ve umuyorum ki @Korgi ile ağustos ortasında Snakavik’te buluşacağız.
Evet öyle olmuş, sen okumana gerek yok deyince okuyasım gelmiş.
EoS olabilir, çok uzun zamandır hevesliyim. @Nadalia da beğenmiş, bize mihmandarlık yapar belki. Ama önce şu Oathbreaker bitsin. Az biraz hayal kırıklığı var, ona biraz ara vermem lazım.
Önceki gece verdiğim sipariş dün yola çıkıp bugün elime ulaştı. BKM bu sefer şaşırttı.
Oathbringer 1. cildi de bitirdiğim zaman etkinliğe hazırım demektir
Fırtına Işığı Arşivi’ni diyorsan zaten başlangıçta yola iki kişi çıktık. Genel okuma oranını ve kitapları büyüklüğünü düşünürsek, beklediğimden fazla bile katılım oldu.
Tabii her serinin kaderi olarak, sonraki kitaplarda düşüş oluyor. Sevmeyen oluyor, yetişemeyen (öhhö Harun, öhhö) oluyor, az ara vereyim veya ne bileyim daha beşinci cilt çıkmadı o çıkmadan okumam diyen oluyor. O yüzden çok takılmadan devam ediyoruz biz.
Aynen. Yurtdışında belli bir kitlesi olan, güzel puanlı bir yazar. şahsen beğendim de ben oldukça. Yeterince satsın da diğer serisi falan a çevirilsin istiyorum.
@isos81 Kan Yeminliler Destanı’nı kastetmiştim. Yetişmeye çalışıyorum, tuğla gibi kitap, 3ü de okuyacağım Eylül gibi. Diğer serilerine bakmayı düşünmüyorum mesela ama SA’ı o yazdıkça okuyacağım, i’m hooked. (Dalinar )
Bence tutan fantastik diye bir şey kalmadı zaten artık ya. Kitap okuyan azaldı, fantastik okuyan daha da azaldı. 100 tane de 1 tane çok iyi reklamı yapılan falan çıkarsa diğerlerine göre daha iyi satabilir ( malazan ilk kitaplar falan çıkarken böyle oldu sanırım en son ).
Benim ortaokul/lise dönemlerinde 10-15 tane gedikli fantastik okuyan arkadaşım var, şu an bir tanesi okuyor hala o da benim yarım kadar bile okumuyor ki bence ben de çok az okuyabiliyorum .
Sıkıntı seride değil de, insanların kafalar fantastiklere gömülecek kadar rahat değil maalesef…