Şimdilik yarısındayım. Muhammed’i Öldüren Adam (Alfred Bester) ve Uzay Yolculuğu Yasak (Arthur C. Clarke) adlı öyküleri çok beğendim.
ben de yeni aldım bunu heyecanla bekliyorum 
Uzun süredir fiyatı sebebiyle sonra alırım sonra alırım diye erteliyordum. Sevgili dostum @r0ck3tman 'de varmış, ondan ödünç alarak okumaya başladım.
Adem ve Havva’nın Güncesi eğlenceliydi ama kısaydı. Şeytanın bakış açısından anlatılan kısım, çok daha uzun ve iğneleyici. 
Socratesin Savunmasını okumam resmen okuma hayatımı değiştirdi.
Felsefe Tarihinde, “Platon” kısmında olduğum çok belli oluyor sanırım 
Tom Amca’nın Kulübesi - Harriet Beecher Stowe
Tom Amca’nın kulübesi, zenci adamın deyişiyle 'tipinin en kusursuz örneği" olan efendisinin "ev"ine bitişik, kütüklerden yapılma küçük bir kulübeydi. Önünde özenle bakılan, her yaz çileklerin, ahududuların, meyve ve sebzelerin fışkırdığı tertemiz bir bahçeciği vardı. Evin önünü koskoca kızıl bir begonya kaplamıştı, bir de kaba saba odunları dantel örgü gibi sarıp sarmalayarak gözden saklayan bir yediveren gülü vardı…
Ayrıca mevsimlik açan parlak renkli petunyalar, kadife çiçekleri ve akşamsefalarının her biri güzelliğini gösterecek bir köşe bulmuştu, bunların tümü de Chloe Teyze’nin gururu ve hazzıydı.
Listemde olan bir kitap yorumlarsanız bitirince sevinirim.