Okuyorum (Görsel Başlık)

Ben de bu hafta elimdeki karton kapaklı birinci cilt ile seriye başlamayı düşünüyorum. Her ay bir cilt edinip okumayı planlıyorum. Ama karton kapaklı dördüncü ciltte eski görselleri kullanmaları keyfimi kaçırdı.
Umarım düzeltirler. @Bunn-Y
E kitap olarak okuyacağım sanırım.

2 Beğeni

Hava hafif soğumuş, evde kızarmış balık kokusu var. İskandinav Edebiyatı su gibi akıyor.

24 Beğeni

21 Beğeni

Çok akıcı başladı ilk sayfalar. Böyle giderse kitabı bitirmem uzun sürmez.

37 Beğeni

Çok beğendiğim bir kitap. Iyi okumalar.

2 Beğeni

35 Beğeni

Uzun soluklu manga serileri okumak, beni gündelik hayatın dertlerinden bir nebze de olsa uzaklaştırabiliyor…

18 Beğeni

Bu kitabı yazmaya ilk oturduğumda niyetim, bir muhabirin neredeyse otuz yılı bulan Ortadoğu macerasının dökümünü çıkarmaktı. Bir önceki kitabımı da bu niyetle yazmıştım, Pity the Nation, Lübnan iç savaşına ve iki İsrail işgaline dair ilk elden tanıklıkları içeriyordu. Fakat kütüphanemdeki gazete raflarında, 350 binden fazla belge, defter ve dosya arasında eşinirken (ki bazılarını ateş altında kendi elimle yazmıştım, bazıları yorgun Arap telekomünikasyon operatörleri tarafından telgraf kağıtlarına yazılmıştı, birçoğu Internet keşfedilmeden önce kullandığımız o tıkırtılı teleks makinelerinden çıkmıştı), bunun kronolojik bir tanıklıktan daha fazla bir şey olacağını fark ettim.

26 Beğeni

Nihayet siparişim gelmiştir🐣

26 Beğeni

Nazım Hikmet Ran - Bütün Şiirleri (Yapı Kredi Yayınları)

Bugün bitecek diye düşünüyorum.

@alper o etiketler nereden acaba?

19 Beğeni

Hepsiburada’dan almıştım. Kağıt olması nedeniyle üzerine rahatça yazılabiliyor, bu nedenle tercih etmiştim.

https://www.hepsiburada.com/sayar-yapiskanli-notluk-3749-p-HBCV000001DWCH?magaza=GENÇSAYAR&url_src=and-product-detail

Kraft kutu olanın fiyatı artmış ama siyah olanın fiyatı aynı.

4 Beğeni

32 Beğeni

20 Beğeni

23 Beğeni

Franz Kafka - Yalnızlık Bir Uçurumdur (Aylak Adam)

Biraz ince kitaplar okumam lazım… Dört-beş gündür aynı kitabı okumanın verdiği bir ağırlık oldu.

16 Beğeni

Çok karışık başladı; kim kimdir, khel ne shuos ne adapte olmak zor başlarda. Yine de iyi kötü anlaşılıyor yavaştan olaylar. İlginç bir okuma olacak gibi, çok sararsa ikinci kitabı da yakın zamanda okuyabilirim. :slight_smile:

28 Beğeni

Gizli Başyapıt - Honoré de Balzac (Can Yayınları)

İnce kitaplarda bugün…

16 Beğeni

Ateş Yakmak - Jack London (İş Bankası Kültür Yayınları)

Kar kıyamet özlemişim. Sanki asırlardır kış olmuyor gibi hissediyordum, iyi geldi.

25 Beğeni

16 Beğeni

Punto ve iç hacmine bakarsak, Darwin beyle bir ay boyunca beraber olacağız gibi.

23 Beğeni