Bitirince yorum da alabilir miyiz? Young Adult olarak listelenmiş Goodreads’te. Ne seviyede Young Adult merak ettim
Doğru genç yetişkin fakat öyle cıvık ve aşklı meşkli bir şey okumadım henüz. Postapokaliptik bir kitap. Ben akıcı ve merak uyandırıcı buldum. Keyifli ilerliyor. Yarısını okudum henüz.
@MeanMachine ilk kitap bitti. Soluksuz okudum diyebilirim. Yeni ve güzel başka gezegenlerde yaşam arayan kolonilerin farklı bir gezegene gelmesini ve gelişen olayları anlatıyor. Vahşice ve çok çılgın bir hikayeyedi. Ben aslında gerçekçi de buldum. Kaos ortamından daha güzel günler gelecek inancıyla başka gezegenlere göçen insanların nasıl zıvanadan çıktığını anlatan bir üçlemenin ilk kitabı. Gerilim, gizem, vahşilik bir sayfa olsun durmuyor. 8-8.5/10 diyebilirim. Okuduğum en canlı postapokaliptik kitaptı. Ergen kitabı ise hiç değildi.
2 kitap da çok güzel gidiyor. Körleşme forumca başucu kitaplarımızdan olmaya aday Bir alıntı ekleyeyim:
“Ya o kadar çok kitabı ne yapıyordu? Hepsini aynı zamanda okuyabilmesi, olanaksızdı. Therese’ye göre böylesine ancak deli denirdi.”
Telefondan beğeni koyuyorum. Parmağım yanlışlıkla 2 kez kalbe dokunup durdu. Bir de üstüne 55 saniyelik ban yemişim. Sanırım oldu şimdi
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olmuş.
İlk dinlediğim kitabı. Aşırı etkilenmiştim. Umarım sen de en az benim kadar seversin.
İnşallah hocam. Daha ile birlikte en merak ettiğim kitabı Gündayın.
Tabii ki zevkler farklılık gösterir ama Daha’dan çok daha iyiydi. Azil ile birlikte en iyi kitabı bana göre.