Okuyorum (Görsel Başlık)

35 Beğeni

20 dakikalık dizi bölümlerini üç günde bitirebildiğimi düşünecek olursak, iki aya yakındır okuyor olmam ayıp değil bence. Ayıp mı?

30 Beğeni

Kitabı okumama rağmen dizisi olduğunu ilk defa duydum.

2 Beğeni

Dizisi yok zaten. Odak problemimi anlatmak için 20 dakikalık sitcomları bile üç günde bitirdiğimi kastettim. :sweat_smile:

3 Beğeni

Madde 22’yi okuyorum şu anda, Aslan Asker Şvayk da uzun süredir aklımda ama tuğla boyutunda olması nedeniyle bir süredir erteliyorum, tam Kidega’da sepete atmıştım almak için, bu mesaj moralimi bozdu :grin::joy:

2 Beğeni

39 Beğeni

Kitap güzel her kütüphanede olması lazım. Ben bu aralar; buraya da nereden geldim, ne ara geldim modunda olduğum için uzadı böyle xd

1 Beğeni

36 Beğeni

25 Beğeni

21 Beğeni

Pangea Kitaplığı’ndan ilk kitabım. :slight_smile:

27 Beğeni

Okuması rahat, kısa bir özet niteliğinde insanlık tarihi hakkında genel bilgiler veren bir kitap.

20 Beğeni

120 sayfa okudum. Bu kadar değişik ve sert olacağını beklemiyordum. Ayrıca en akıcı kitabı bence(Okuduklarım arasında). Su gibi akıyor kitap.

4 Beğeni

Hastane sıralarında… :neutral_face:

12 Beğeni

image

11 Beğeni

Sınavlar falan derken hep kitap okumaya hem de foruma ara vermiştim. İndirimler konusunda küçük bir kıyamet kopmuş sanırsam. Dert değil, param yoktu zaten. Yılkı Atı’nı da derslerde çok duyuyorum; okumasam bile özetini okumam gerekecekti o yüzden okumaya başladım.

17 Beğeni

21 Beğeni

Kapaklar Drizzt remastered :slight_smile:

Ben de çok beğendim kapakları. Hele aşağıdaki rezaletten sonra ilaç gibi geliyor. :joy:

5 Beğeni

27 Beğeni