İlyada’yı anca okudum.
Konudan bağımsız olarak, bu kitapta bir şey beni kendine çekmiş, bağlamıştı. Bi’ samimiyet hissetmiştim kitaptan. Görünce, söylemek istedim.
“Yol” benim için Kasım ayının en büyük hayal kırıklığı oldu. Kitap yaklaşık on gündür elimde sürünüyor. Vize haftasının da araya girmesiyle okuma hızım baltalandığından dolayı kitaba odaklanmam da ayrıca zorlaştı. Doğru zamanda tekrar şans vereceğim. Bu arada ilginçtir ki, bu kitabı okuyanlar ya çok sevmiş ya da nefret etmiş. Okuyan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu kitap ile ilgili ?
Bence vasattı. Okumakta ve sonunu getirmekte zorlanmadım. Tek sevdiğim şey atmosferi güzel yansıtmasıydı. Bilmiyorum belki de 8/10’lik bir kitaptır ama beklenti çok yüksek olduğu için bende hayal kırıklığı yarattı. Beklenti neden çok yüksekti derseniz, reddit gibi mecralarda bu kitabın genelde insanların tüm zamanlar ilk 10 ilk 20’sinde olmasıydı. Bu açıdan net overrated diyorum ben.
Kim paylaşmıştı hatırlamıyorum, forumda görüp aldım. Bugün başlıyorum, beğenirsem paylaşanı bulup teşekkür ederim söz
Gizli okuma cemiyeti kurduk .
Bu aralar mühendisliğe büyük bir ilgi duyuyorum. Hepsine insanlık adına büyük teşekkür borçlu olduğumuzu düşündüğüm için alıp okumak istedim.
@isos81’un önerisiyle Hakan Günday okumaya Az’dan başladım. Uzun zamandır böyle akıcı bir kitap okumuyordum, ilaç gibi geldi. İnanılmaz çarpıcı bir kitap, 100 sayfa kadar okudum.