Okuyorum (Görsel Başlık)

28 Beğeni

Bu bölümü okurken kendimi, anlık 8 milyar insan içinde en “üst” işlerden biriyle uğraşan biri gibi hissediyorum, acayip…

3 Beğeni

Yayınevinin sahibi “Yazarlara telif veremem. Zaten bu tür kitapları (özellikle tiyatrodan bahsediyordu sanırım) okuyan kişi sayısı az. Yazarlar, teliften çok bilinirlik kazanıyorlar.” gibisinden bir açıklama yapmıştı, bir yerde okumuştum. Aklıma geldi şimdi.

28 Beğeni

Tus kitabı, spot notlar, roman, renki kalemler… Tek eksik fosforlu kalem, hani o nerde? :sweat_smile:

2 Beğeni

(Ancak Aydınlıkta Okunabilen) Karanlıkta Anlatılacak Korkunç Öyküler - Alvin Schwartz (İthaki)

Niyet ettim, niyet eyledim gözlerimi zorlamaya…

Ekleme: Meh… 5/10

25 Beğeni

Ahahah 6 sene fosforlu kalem biraz sıktı. :smiley:

1 Beğeni

Cradle #10.

images (5)

15 Beğeni

Karanlıkta Anlatılacak Bambaşka Korkunç Öyküler - Alvin Schwartz (İthaki)

Ekleme: Mehimsi… 6/10

20 Beğeni

15 Beğeni

22 Beğeni

Tüylerinizi Ürpertecek Yepyeni Öyküler - Alvin Schwartz (İthaki)

20 Beğeni

27 Beğeni

16 Beğeni

Bitmek üzere, sarsıcı ve ağır bir roman.

18 Beğeni

Daha önce paylaştım fakat o günden sonra aniden gelişen yoğunluk sebebiyle ince kitaplara yönelmek durumunda kaldım. Bölünmeden okuyabileceğim günü bekledim. Kitap çok sürükleyici, politik, ilginç, askeri vs. Seri olarak beğendim aslında farklı bir lezzeti var.

Konudan bahsetmek istemiyorum çünkü konudan bahsetmek bile spoiler olur. İlk kitabın neredeyse yarısını çöpe atmış oluruz. Post-apokaliptik bir seri olduğunu söyleyebilirim. Terörizm, feminizm, soykırım, politika, strateji, ataerkil sistem, sevgi ve daha fazlası mevcut. Gençlik serisi denilse bile 20 yaş üstü için en azından daha iyi olacağını düşünüyorum. Okurken alanında eser veren birçok yazardan esintiler varmış gibi geliyor. Bu alanda okuma yapmayı sevenlere tavsiye ederim. Ek olarak sadece post-apokaliptik demek doğru olmaz. Bilimkurgu, ütopya gibi türleri de barındırıyor.

Kitap hakkındaki yorumların bile “okunmamasını” tavsiye ederim. Yine de ben hiçbir fikrim olmadan okuyamam derseniz en yüzeysel şekilde yazacağım.

Yaşadıkları dünyada artık yaşayamaz olan insanlar koloniler kurup yaşanabilecek yeni dünyalar arıyorlar. Bu vesileyle kitaptaki dünyaya geliyorlar fakat hiç de umdukları gibi bir harika dünya yok maalesef. İnsanın insan olduğu yerde maalesef huzur da olmuyor. Savaş, entrika, politika asla tükenmiyor. Yıllar önce gelen başka koloniler bu dünyaya indikleri anda erkeklerin düşüncelerinin herkes tarafından duyulduğu bir uzay virüsü başlıyor. Yerli halk denilen Manklarla yapılan savaşlarla hayvanların da düşünceleri duyulabilir oluyor.

16 Beğeni

Çok güzel kitap, ben çok beğenmiştim. İyi okumalar.

1 Beğeni

Aşırı yorucu geçen günü kurtarma kiti kitap ve litrelik kahve. @_Ged ile okuyoruz :fairy::revolving_hearts:. Ben bir türlü yakalayamıyorum onu ama yarınki simüle hasta sınavını düşünmeyip okuyacağım okuyabildiğim kadar bugün :joy::face_with_hand_over_mouth:.

21 Beğeni

21 Beğeni

Teşekkür ederim. Evet çok güzel devam ediyor.