Okuyorum (Görsel Başlık)

Kitabın adını bile okuyamadım tek seferde. :slight_smile: Size iyi okumalar.

1 Beğeni

25 Beğeni

26 Beğeni

22 Beğeni

19 Beğeni

Telefonumun kamerası bozuk olduğu için çekemedim. Şansıma iki kamerası da bozuldu. Nihayetinde Iphone’a geri dönmeyi düşlüyordum fakat dolar bu haldeyken hevesim ne yazık ki kursağımda kalıyor.

Hyperion, çok merak ettiğim, yabancı arkadaşlarımdan da fazlasıyla olumlu yorumlar aldığım bir seri. Bu seri bana karşı her zaman büyük bir övgüyle anlatıldı. Beklentilerim tavan. Beklentiler bu kadar yüksekken genelde hüsrana uğranır. Umarım benim için güzel bir seri olur.

28 Beğeni

İnsan Denen Canavar - Patrick Ness (Delidolu)

Sorgu ve Yanıt o kadar heyecanlı bir yerde bitti ki yarını beklemeden azıcık daha okuyacağım.

@_Ged okumamışsın gibi gördüm. Okumalısın…

Ekleme: O kadar heyecanlı ki okuyamıyorum. Çıldırmak üzereyim. Kaos Yürüyüşü adını hakkıyla veriyor. İnsanın hırsları uğruna koca bir insanlığı nasıl yok olmaya sürüklediğini canlı canlı izliyor gibiyim. İnanılmaz beğendim. Henüz bitiremedim. Son 100 sayfam kaldı ama neredeyse herkese öneririm. Seriyi sevmeyecek çok az insan çıkabilir diye düşünüyorum.

Ekleme: Seriyi bitirdim. Harikaydı… Bir sayfa bile kaos, heyecan, aksiyon, macera, savaş, politika, sömürü artık aklınıza ne gelirse bitmek bilmedi. İnsanın kendinden farklı olana karşı hele de elinde güç varsa nasıl acımasız olacağı üstelik etrafındaki masumları da aynı şekilde nasıl zehirlediğini anlatan çok harika bir seriydi. Bunca zamandır okumadığıma pişman oldum. Sanırım ömür boyu unutmam bu seriyi.

İnsanın içindeki o hırs… Kazanma ve asla kaybettiğinı kabullenememe sırf bu yüzden bütün bir toplumu kendi hırsının kurbanı etmesi… Şu an içinde bulunduğumuz durumun çarpık bir yansıması gibiydi. Beyni uyuşturulmuş, düşünceleri zehirlenmiş bir gurup manyağa karşı halkın kurtulma çabası…

24 Beğeni

31 Beğeni

Şimdiden Vakıf serisi bitmese keşke diye iç geçirip yavaş okumalıyım diye kendimi şartlamaya çalışıyorum ama merak duygusu her zaman daha baskın geliyor ve okuyabildiğim kadar okumalıyım diyerek bu düşünceyi noktalıyorum. Keşke kitaplar daha hacimli olsaydı.

22 Beğeni

King yine sürükledi götürüyor.

28 Beğeni

35 Beğeni

Kur, çok manidar olmuş.

2 Beğeni

Naruto Uzumaki!
İlk iki cilt göz açıp kapayıncaya kadar bitti, 3. ciltte de son 50 sayfam kaldı. Şimdiye kadar çok beğendim, umarım bu akıclığı 700 bölüm boyunca sürer.

20 Beğeni

15 Beğeni

Bu başlığa atılması gereken son kitaplardan. bkz:Okuyamıyorum! (Görsel Başlık)

12 Beğeni

19 Beğeni

22 Beğeni

30 Beğeni

22 Beğeni

Yoğun talep üzerine Pet şişeler boş. :slight_smile:

7 Beğeni