Okuyorum (Görsel Başlık)

17 Beğeni

18 Beğeni

images (13)

İnsan Yemenin Nesi Yanlış?
Peter Cave

9 Beğeni

Büyük bir beklentiyle başladığım ve beklentilerimi bile aşan bir kitap (510. sayfadayım)

29 Beğeni

Pek araştırmadan almıştım. Çok sevindim böyle düşünmenize :slight_smile:

1 Beğeni

16 Beğeni

Bu baskıda kitap eksik basılmış. Bazı bölümler çıkarılmış. Enis Batur neden böyle bir karar vermiş bilmiyorum, (Şevket Süreyya, Celal Bayar söyleşiler vs ) kırmızı kedi belki ayrı kitap olarak basacaktır.

2 Beğeni

Bazı bölümlerin çıkarıldığını bilmiyordum. Bana da tuhaf geldi.

@alper çıkarttılarsa basmaları lazım ama niye öyle bir şey yaptılar onu merak ettim şimdi :sweat_smile: Neyse vardır herhalde bir planları.

2 Beğeni

O bölümleri farklı kitap olarak basabilirler diye tahmin ediyorum…

1 Beğeni

Dün Sefiller kitabında tek seferde 200 sayfa kadar okuyunca bugün hazmı için dinlenmeye geçtim. Rahibe bölümü beni bitirdi bitirdi :face_with_thermometer: Bir nevi ödül diyelim :grin:

35 Beğeni

“Çılgın Kalabalıktan Uzak” mükemmeldi. Bu sene içinde okumuştum, hatta uyarlama filmini de izlemiştim. 2015 yapımıydı galiba. Bakalım “Tess” nasıl?

21 Beğeni

Yazar ilk basım için açıklayıcı bir not yazmış; yazının sonundaki ifadeye de bayıldım;

“Kitaptaki fikirlere ve duygulara gelince, bugünlerde herkesin düşünüp hissettiği şeylerin söylenmesine tahammül edemeyen fazla kibar okurdan, Aziz Hieronymus’un artık basmakalıba dönüşmüş sözünü hatırlamalarını rica ediyorum: Bir hakikat kırgınlığa yol açacaksa eğer, hakikatin gizlenmesi yerine kırgınlığın yaşanması yeğdir.”

1 Beğeni

13 Beğeni

26 Beğeni

28 Beğeni

Hepyek - Seray Şahiner

Seray Şahiner okumaya bu kez de öyküleri ile devam ediyorum.

18 Beğeni

26 Beğeni

#atillaninkütüphanesi

16 Beğeni

Sabahleyin başladım.

24 Beğeni

Zaman Çarkı 7.kitabı okumaya çalişıyorum desem daha doğru olacak. Bu kadar mı yazım hatası, saçma cümleler olur. İlk defa bu kadar zorlanıyorum bu seride :confused: İnşallah 8 böyle değildir.

1 Beğeni