Okuyorum (Görsel Başlık)

Çok şükür kötü günleri geride bıraktım. Şimdi sırada daha kötü günler var.

Kitap aslında güzel ama yazar bazen bir detaya giriyor var ya öffff öffff :sweat_smile:

38 Beğeni

26 Beğeni

20 Beğeni

Paris kanalizasyon sistemini anlattığı kısma geldiniz mi bilmiyorum ama orası da efsanedir :slight_smile:

1 Beğeni

21 Beğeni

Forum sayesinde haberdar olduğum bir kitap, başladık bakalım :grin:

17 Beğeni

21 Beğeni

Bülbülü Öldürmek’i bitirdim, buna başladım. Sonra seri polisiye okumalarıma başlayacağım.

15 Beğeni

ben hep onlar için söyledim şiirlerimi
onlar için yazdım bütün yazdıklarımı
ne çektimse bunca yıl, onlar uğruna
istedim ki duyar gibi yağmuru duysunlar yüreklerinde
istedim ki tokat gibi insin suratlarına
istedim ki desinler
işte bizim de şairimiz
işte bizim de sesimiz
işte bizim de kurtuluşumuz

Acıyı Bal Eyledik - Hasan Hüseyin Korkmazgil

18 Beğeni

18 Beğeni

20 Beğeni

Kitap şaşırtıyor. Bir sıkılıyorum ( Bazı yerleri çok detaylı anlatıyor) sonra yazarın yazımı esprili bir hal alıyor, anlattığı konu ilgi çekiyor bu sefer seviyorum. Karışık duygular içindeyim :smiley: Ama değindiği konular ve gözlemler çok yerinde kesinlikle herkesin okuması lazım.

3 Beğeni

21 Beğeni

Yağmura, soğuğa karşı okudum. O soğuğu, rezilliği daha iyi hissettim.

24 Beğeni

Bu kitabı kütüphanemde çok beklettiğim için okuduktan sonra suçluluk duyacağım gibi geliyor bana.

24 Beğeni

22 Beğeni

Kitaplığımda mevcut ve çok merak ettiğim bir kitap.

Bitirince not düşerim o zaman Rıhtım’a. 160 sayfa kadar okudum. Pek yorum yapamıyorum o yüzden ama sevdim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Çapraz okuma için “Ne Kitapsız Ne Kedisiz” seçildi. Hayvanları ve kitapları sevenler için güzel denemeler varmış, öyle diyorlar :slight_smile:

16 Beğeni

Karpatlar Şatosu - Jules Verne (Alfa)

Az dinleyip az okuduğum bu ay üşenmeden bu kitabı paylaşmak istedim. Transilvanya esintili bu kitap çok hoşuma gitti. Ayrıca seslendirmeyi de beğendim. Tekinsiz ve gizemli hikayesi batıl inanışlarla harmanlanmış. Diğer yandan zamanının bilimsel gelişimlerini de işliyor.

23 Beğeni