Okuyorum (Görsel Başlık)

Oscar Wilde- Mürver Ağacı’na devam ederken “Durgun Don”a başlayasım geldi. Bugün ufak bir başlangıç yapacağım.

24 Beğeni

Yeni yıla nitelikli bir kitap ile giriş yapayım :slight_smile:

30 Beğeni

36 Beğeni

31 Beğeni

Artık zamanı geldi.

35 Beğeni

30 Beğeni

Yılın ilk mesajı benden olsun :slightly_smiling_face: Yarın başlayacağım diye diye yeni yılda başlayabildim.

27 Beğeni

2022’nin ilk kitabı.

35 Beğeni

2022’ye kısa mı kısa bir kitapla başlayayım dedim. Kitaptaki öyküler de zaten birer sayfalık neredeyse. Aralarında birkaç tanesi iyi gibi görünüyor. Diğerleri de çok iyi değiller ama temayı yansıtıyorlar hiç değilse. :slight_smile:

35 Beğeni

Bu sene Yerli/Milli/Türk/Anadolu yazarlarına artık her ne denecekse… Bir hayli ağırlık vermeyi düşünüyordum. Kasım sonu gibi başlamıştım bazı isimlere, şimdi de devam ediyorum.
Yakup Kadri Karaosmanoglu /Ankara…

7 Beğeni

İş tempom çok yoğun okumaya vaktim kalmıyor diye düşünüyordum meğer depresyon gibi bir şeye doğru gidiyormuşum. Zaten aşırı bilgiyle lanetlendiğimiz bu çağda normal sanırım. O yüzden yılın ilk gününe okuyarak başlıyorum. Umarım azim perileri beni bırakmaz.

18 Beğeni

2022 ye forumun popülerlerinden biri ile devam ediyorum. 250.sayfadayım çok iyi gidiyor. Herkese iyi seneler iyi okumalar…

26 Beğeni

27 Beğeni

Yeni yıla bunlarla başladım.

37 Beğeni

Yılın ilk öyküsü, Selçuk Baran’dan olsun istedim. Kalemini çok seviyorum.
Her Şey Aydınlandı, ilmek ilmek işlenmiş bir kurguya sahip. İki eseri de heyecanla okuyorum.

25 Beğeni

Bu ayki etkinlik kitabımız.

image

19 Beğeni

9104270098482

Ejderha mızrağına kronolojik sıralamaya göre devam. Araya daha ciddi eserler eklediğimden çok hızlı ilerleyemesem de keyifli gidiyor.

Ara kitaplar Margaret&Tracy tarafından yazılan ana kitaplar kadar kaliteli olmasada kendi çaplarında sürükleyiciler diyebilirim.

Konu kitap mızrak kahramanlarından Strum Brightblade ismi etrafında ilerliyor. Strum hayatını şovalyeliğin katı düsturlarına göre yaşayan bir genç. Genç diyorum çünkü roman karakterin daha erken yaşlarını konu alıyor.

Ejderha mızrağı kahramanları arasında ilk üçümü saysam Strum aralarına giremeyecek olsa da solamniya yapılanmasına dair bir şeyler öğrenmek eğlenceli. Kitabın ilk çeyreğini biraz geçtim ve şimdilik fena değil. İşkenceye dönmemesi umuduyla :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

14 Beğeni

Fante ile tanışalım bakalım.

23 Beğeni

2022’de öyle gibi görünüyor John :weary:

5 Beğeni

Willnot Kasabası çok büyük hayal kırıklığı yaşattı, çevirisini de beğenmedim, okumayı düşünen varsa da lütfen arka kapağını kitabı okuduktan sonra inceleyin.
Cem Akaş üzmez diye düşünüyorum, Amazon sene sonu kampanyasından yok fiyatına aldığım Sincaplı Gece ile devam edelim bakalım…

14 Beğeni