Okuyorum (Görsel Başlık)

Evet, ben de öyle düşünmüştüm. Doğrusu çok uzun olduğu için gözümü korkutmuyor değil. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

https://forum.kayiprihtim.com/t/ruh-muzigi-terry-pratchett-kisa-spoliersiz-inceleme/32484?u=ezbenderthesword

Ben kısa bir inceleme yapmıştım. Buyurun :slightly_smiling_face:
Ayrıca denetmen cadının da vardı sanırım o da güzel tanıtmıştı :nerd_face:

3 Beğeni

Seri uzun gerçekten, ben her 2-3 ayda bir kitap okumaya çalışıyorum ama yayınevinin bastığı kitapları 3 sene geriden takip edebildim ama her kitap başlı başına yepyeni bir hikaye anlattığı için takip etmesi kolay oluyor.

Yayınevinin de hakkını vermek lazım, seri az satmasına rağmen yayınlamaya devam ediyorlar. Yayınevi sahibi kişisel olarak sevip sahiplenmese başka yayınevi çoktan bırakırdı. Ruh Müziği Aralık 2018 yılında 2000 adet ilk baskıyı yapmış hala tükenmemiş. Değeri tam anlaşılmayan, yabancıların underrated dediklerine en güzel örneklerinden.

@EzbenderTheSword güzel tanıtım yazısı olmuş.

4 Beğeni

Çok teşekkürler, incelemenizden sonra ilgim kesinlikle arttı. :slightly_smiling_face:

@narpal
Evet, ben de uzaktan şahit olduğum kadarıyla şaşırıyorum hala nasıl bu kadar çok basabilmişler diye. Dediğiniz gibi bakınca okuması kolay görünüyor gerçekten de. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Monster benim en bağlı olduğum seri olabilir. Her okuduğumda kendimi kaybediyorum. Urasawa işleri umarım daha hızlı ve çabuk basılır. :sparkling_heart::sparkling_heart:

19 Beğeni

Rica ederim, size de öyle @narpal
Beğenmenize sevindim, Terry ne kadar okudunuz tam takip edemedim ama Lotr yani Tolkien den sonra en etkilendiğim isim, müthiş bir yazar zekası ve yaratıcılığa sahiptir üstat. Kesinlikle değeri yeterince bilinmeyenlerden. Ha onun üsluba alışmak vakit alıyor ama sonra belli dozlarla almak gerekiyor yoksa vücut Terry eksikliğinden tepkiler veriyor. İyi ki Delidolu bu yola baş koydu yoksa ondan mahrum bir hayat düşünemezdim. Sizlere iyi okumalar dilerim. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

King gibi yorumlayayım. Muhteşem. Mutlaka okuyun!

32 Beğeni

Malazan gelene kadar oyalanma kitabım.

29 Beğeni

Bu kitabın bir dizisi vardı “Under The Dome” adında. Sanırım üç sezondu, ben ilk sezonunu izlemiştim beğenmiştim. Dizide kubbe kitaptan biraz farklı olarak ara ara bazı reaksiyonlar gösteriyordu, hareketsiz kalmıyordu hep. Kitaptan sonra çerezlik olarak izlemenizi tavsiye ederim.:blush:

1 Beğeni

İki ayda bir kitap okuyabilmişim. :))

18 Beğeni

rerererererereread

30 Beğeni

Yaratıkla çapraz okumacalar.

27 Beğeni

30 Beğeni

26 Beğeni

16 Beğeni

Bir yıllık sessizliğimi bu kitapla bozayım. Her sayfada heyecanı dorukta tutmasına, hikayeye bayıldım. Bazı yerlerde ağlayacaktım neredeyse. Filmi de varmış ama izlemem muhtemelen bu kitabın üstüne çıkabileceğini sanmıyorum.

23 Beğeni

Öteki’yi iki haftada sadece 100 sayfa okuyabildim. Maalesef yarım bırakıyorum. Fazla sıkıcı geldi.

Futbolla ilgili bazı önemli olayların yüzeysel anlatıldığı bir kitap. Çok hoşuma gitti. Futbol Kültürü serisini radarıma aldım.

19 Beğeni

Biraz da şiir.

16 Beğeni

+1 Atılgan daha…

19 Beğeni

Hep yeni kitaplarla olmaz, sizleri biraz eskilere götüreyim. Bir zamanlar bu ülkede Milli Eğitim Bakanlığının ve Kültür bakanlığının kitapları vardı. Klasikleri basarlardı ve o günün şartlarına göre daha uygun fiyatlı olurdu. İşte onlardan biri;
Edgar Allan Poe’dan Seçme Hikayeler

İçindeki seçilen hikayelere gelince
LİGEİA
MORG SOKAĞI CİNAYETLERİ
USHER’LARIN YIKILIŞI
KIZIL ÖLÜMÜN MASKESİ
KUYU VE RAKKAS
ALTIN BÖCEĞİ
ÇALINAN MEKTUP
AMONTİLLADO ŞARABI… Okumaya devam ediyorum.

24 Beğeni