Okuyorum (Görsel Başlık)

18 Beğeni

Gecen sefer pembe yastik tamamen yerdeydi. Arkasina koli gelmis tasindigini sanmiyorum sanirim depodan geldi yada depoya gidecek. Birde peluş bebeği geri yerine koymamışsın. :joy:

5 Beğeni

Ahahaha. Pars’a koliden ev yapmak zorunda kaldık çünkü evde hiç yatağı olmadığı için(!) garibimin kolide uyuyordu. :rofl: Bebek yerinde ama açısı değişti.

5 Beğeni

18 Beğeni

19 Beğeni

Bu kitapta çok uzun zamandır listemdeydi. Büyük bir heyecanla okuyorum.

20 Beğeni

17 Beğeni

Zaman Yolculuğu
(Ve Işıktan Hızlı Sürüşler - Zaman ve Uzaydaki Kestirme Yollar İçin Bir Bilimsel Rehber)

19 Beğeni

30 Beğeni

15 Beğeni

Tükür ulan babanın suratına!

12 Beğeni

13 Beğeni

@efilus

Ya şu kitaptaki adamın aynısı bir oyuncu vardı. Sakalı saçı kelliği her şeyi aynı zaman zaman gözlükte takıyor . Hatta tamda böyle bir sahnesi vardır bir filmde. Kötü adam rollerinde oynuyordu. O takıldı aklıma ve adamı bir türlü bulamıyorum ya uuuuf:(

2 Beğeni

Çocuk kitabı mı acaba bu kitap? Benim bildiğim Roald Dahl çocuk kitapları yazıyor. Pek çocuklara uygun gibi gelmedi bana.

Yeşilçam’a ait bir oyuncu olabilir mi @Howl beyefendiler bir illüstrasyonun Türk uyarlamasını buldu hemen sizin için bulup jest yapacağına eminim. :d

@LudovicoII Roald Dahl’ın kitapları çoğunlukla çocuklara yönelik ancak diğer kitaplarının aksine bu kitap öyle değil. Okuyorum’un görsel olmayan diğer başlığında -hangi kitabı okuyorsunuz- kitabın detaylarını anlatmıştım dilerseniz daha fazla bilgi edinmek için bakabilirsiniz. : )

1 Beğeni

Öztürk Serengil olabilir.

John Rhys-Davies (yabancıysa)

Fularımı takmışken biraz felsefe ve şiir okuyayım dedim.

18 Beğeni

Öztürk serengil değil

@efilus @Howl

Ferdi ALTUNER
Sabahtan beri yana yakıla arıyorum. Oynadığı filmi fe bulucam kendi sekreterine sarkıyordu ya Hülya Avşar ya Gülşen Bubikoğlu…:smiley: Takıntı işte ya…

Edit: Yabancı Filmi, KAdir İnanır- Hülya Avşar.
Sonunda rahat bir uyku uyuyabilirim…

13 Beğeni