Gecen sefer pembe yastik tamamen yerdeydi. Arkasina koli gelmis tasindigini sanmiyorum sanirim depodan geldi yada depoya gidecek. Birde peluş bebeği geri yerine koymamışsın.
Ahahaha. Pars’a koliden ev yapmak zorunda kaldık çünkü evde hiç yatağı olmadığı için(!) garibimin kolide uyuyordu. Bebek yerinde ama açısı değişti.
Zaman Yolculuğu
(Ve Işıktan Hızlı Sürüşler - Zaman ve Uzaydaki Kestirme Yollar İçin Bir Bilimsel Rehber)
Ya şu kitaptaki adamın aynısı bir oyuncu vardı. Sakalı saçı kelliği her şeyi aynı zaman zaman gözlükte takıyor . Hatta tamda böyle bir sahnesi vardır bir filmde. Kötü adam rollerinde oynuyordu. O takıldı aklıma ve adamı bir türlü bulamıyorum ya uuuuf:(
Çocuk kitabı mı acaba bu kitap? Benim bildiğim Roald Dahl çocuk kitapları yazıyor. Pek çocuklara uygun gibi gelmedi bana.
Yeşilçam’a ait bir oyuncu olabilir mi @Howl beyefendiler bir illüstrasyonun Türk uyarlamasını buldu hemen sizin için bulup jest yapacağına eminim. :d
@LudovicoII Roald Dahl’ın kitapları çoğunlukla çocuklara yönelik ancak diğer kitaplarının aksine bu kitap öyle değil. Okuyorum’un görsel olmayan diğer başlığında -hangi kitabı okuyorsunuz- kitabın detaylarını anlatmıştım dilerseniz daha fazla bilgi edinmek için bakabilirsiniz. : )
Öztürk Serengil olabilir.
John Rhys-Davies (yabancıysa)
Öztürk serengil değil