Denemeleri herhalde beşinci ya da altıncı kez okuyuşum,her seferinde farklı şeyler düşündürüyor.
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları beklediğimin çok üstünde çıktı ancak kitabın henüz yarısındayım erken konuşmamak lazım. Socrates Şubat sayısına yeni başlama şansım oldu ve çok beğendim bazı yazıları.
Henüz 10 sayfa olmadı başlayalı ama kafam şişti dili yüzünden, bırakasım geldi resmen. Umarım düzelir yarım bırakmayı sevmiyorum
Asla bırakma. (Yirmi)
Biraz hızlı gitmiyor muyuz?
Önümüzdeki aylarda çok fırsatım olmayacak şimdinin tadını çıkarayım dedim. :))
Korkuseverler için biçilmiş kaftan. Çok güzel öyküler var içinde. Çevirisi de iyiydi diye hatırlıyorum.
Çok az insan dikkat etmiş gibi duruyor. 1000kitap’ta 4 kişi okumuş. Ben de almıştım ama ne zaman almışım bilmiyorum. Gözüme ilişince okuyayım dedim.
İçindeki her hikaye çok başarılı. Görüşlerinizi bekliyoruz.
İnternetten baktım da güzel bir kitaba benziyor. Alacağım kitaplara ekleyeyim bunu ama yazara üzüldüm.
Şöyle bir baktım da 18 kısa öyküymüş sanırım ama bizim baskı 10 öykü içeriyor. Elenmiş bir baskı herhalde. Üzücü.
Ben öyle fevkalade bulmadım. Ortalama öyküler gibi geldi. Belki de Böcek’ten sonra zayıf kaldılar bilmiyorum.
Goodreads’te de bulamadım Dedalus baskısını. Hayrına birisi eklerse sevinirim.
Özellikle eş zamanlı okumamın nedeni hayatlarının benzer oluşu. Nilgün Marmara’yı anlamak için Sylvia Plath’i anlamak lazım, Plath’i anlayabilmek için de Virginia Woolf’u…