Okuyorum (Görsel Başlık)

Adım adım yaklaşıyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Kimsesiz - Juan Jose Saer

Bütün bir hayat, yıllar geçtikçe derinleşen bir yalnızlık kuyusudur.

16 Beğeni

Yok hayır. Hatta yazar ateist diye biliyorum ama siz diyince fark ettim gerçekten ilahiyat kitabı gibi duruyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

Çok güzel bir kitaptır. Saramago bu eserinden dolayı ülkesini terk etmek zorunda kalmıştır. Hristiyanlığın hikayesini kutsal metinlerdeki sıralamayı bozmadan Saramago kendi bakış açısıyla yorumluyor. Umarım ilerki sayfalarda seversiniz :slight_smile:

3 Beğeni

20 Beğeni

19 Beğeni

Kiyamet gösterisi bitti, sırada Malazan var :upside_down_face::upside_down_face:.

11 Beğeni

Sırt kısmı yıpranmış, kargoda mı oldu? :wink:

2 Beğeni

17 Beğeni

Halka’nın kapağı ne ara değişmiş kuyudan çıkan kız yok muydu kapakta?

Bu ilk baskıda kullanılan kapak.
Bendeki 2. baskı.

4 Beğeni

İkinci kitaba geçtim, BK klasiklerinde olmalı mıydı emin değilim…

19 Beğeni

Spoiler var diye tepki gelmiş :smiley:

1 Beğeni

Ahahaha hocam güldürdün :smile: Kitapların sonradan kapağının değişmesini de pek doğru bulmuyorum ya şimdi ama spoiler deyince akan sular durdu​:smile:

1 Beğeni

İlk kapak bana göre güzeldi ama spoiler var diye tepki almışlar, o yüzden değişmiş kapak. Bir ara burada konuşulmuştu.

Ekleme: Film 20 yıllık ama izlemeyen var mıdır bilmiyorum. Zamanında iyi ses getirmişti.

1 Beğeni

Spoiler değil de o kapak kitapla ilgili değil filmle ilgili. Kitapta öyle bir sahne yok.

2 Beğeni

Ben filmini biliyorum diye kitabını almadım bunun. Fark var mı bayağı? :sweat_smile: Gerçi İthaki seriyi tamamlamayacakmış sanırım, o da kötü oldu :neutral_face:

Filmle aynı değil, ithaki baskının ilk kapağı filmin hikayesinden, kitapla o sahnenin bir ilgisi yok. Bu nedenle tepki almıştı, onlar da değiştirdiler.

Serinin diğer kitapları yayınlanmasa bile ilk kitap hikayesi kendi içinde bitiyor, okunabilir.

3 Beğeni

@alper in dediği gibi, internette gördüğüm incelemeler ikinci kitap hikayeyi baştan yazıyor şeklindeydi. Hatta ilkini okumadan ikinciyi okusanız bile olur demişler.

4 Beğeni

@Bunn-Y basacağız demişse basarlar o zaman. Şu an acelesi yok ama filmden farklıymış madem bir ara alır okurum.

Sağ olun @alper @Tharnel :smiling_face:

2 Beğeni