Okuyorum (Görsel Başlık)

Beğenmezsen isos’u banlayalım.

7 Beğeni

Anlaştık. :buyucu:

1 Beğeni

Okuyalum :peanuts::chipmunk:

23 Beğeni

Ben etkinliğe geç kaldım diye üzülürken @Agape ve @Artorias dan malazanlar :slight_smile: Günde 150 şer sayfa ile gidiyorum ben şu an, kopun gelin :smiley: .

3 Beğeni

Ben 150. sayfadayım. Buraya post atmayı unutmuşum. :slight_smile: Aynı anda 3 kitap okuyorum, kopup gelecek durumum yok. :grinning: Diğerlerinde de biraz ilerleyeyim onları da ekleyeceğim. Belki bugün bile eklerim. Birisi bitmek üzere.

2 Beğeni

Hiç acelem yok. Keyifle okuyorum şu an ama @isos81 sorarsa “Hiç beğenmedim.” diyeceğim banlamak için. :buyucu:

4 Beğeni

Sormuyorum ki, sormuyorum ki… :slight_smile:

1 Beğeni

21 Beğeni

25 Beğeni

Bugün başladım ve belki bu gece bitirebilirim. İkinci kitapmış bu. Sıkılarak okuyanlar olmuş, nedense ben sıkılmadım gayet keyifli bir yolculuk oluyor.

31 Beğeni

Jarlaxle karakterini görünce bazen Salvatore Drizzt ile kendini heba etmiş diye düşünüyorum.

Bazı diyaloglarda Jarlaxle’in Ramiz dayı kıvamında laf sokması ayrı tat oluyor.

20 Beğeni

Sanki kitabı okurken moralim bozulacak, öyle hissettirdi. Kötü şeyler kapıda değil mi O-Tama…

29 Beğeni

Kitabı okurken bir noktada “Yaşamak” kitabındaki gibi bir son geliyormuş gibi hissettim ama olmadı. Eğer öyle olsaydı daha çok severdim. Çok düz bir hikaye okumuş gibi hissettim kendimi ama genelde japon tarzında buna rastlamıştım. Böyle bir aleladelikleri de var. Yine de dokusu güzeldi.

1 Beğeni

Sandman 7.cilt Kısa Hayatlar :nerd_face:

18 Beğeni

Sakin olun ve okumaya devam edin! >_< Özellikle mekanların isimleri çok hoş değil mi?

1 Beğeni

:smiley: Evet çok tatlı. Devam ettim ve artık soya soslu balıktan nefret ediyorum😭

@Agape benim için korktuğum son oldu. :frowning:

1 Beğeni

Sabah biraz giriş yaptım ve harika gidiyor; Ishiguro yine konuşturmuş ustalığını :))

25 Beğeni

Oldukça yavaş ilerliyor, bakalım.

18 Beğeni

İlahiyat kitabı gibi duruyor, haklı mıyım?

2 Beğeni

Homecoming’de falan çok daha fazla yer alıyor, bence okumalısın :wink: