Okumaya asla doyamayacağım bir yazar Selçuk Baran. Diğer kitap bugün elime ulaştı, oldukça ilginç bir eser.
Sabah görsel yükleyemedim, yarıladım sayılır ve sevdim diyebilirim şimdiden. Kitaplığımda yıllanmıştı artık. Okurken acıkıyorsunuz ve genç yazarın haline de üzülüyorsunuz. Hoş bir kitap ama hazin bir sonla bitecek sanki…
Dün gece biraz giriş yapmıştım, okumam devam ediyor. Küçük Cadı Kiki’yi çocukluğumdan beri kaç kez izledim bilmiyorum, severek izlediğim Miyazaki klasiklerinden biri. Bu kitabı da görünce alıp okumak istedim hemen :))
Merhaba, iç sayfalarından birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Başta biraz durağan gelse de sonradan açılıyor. Okuyacaklara karakter listesi oluşturmalarını öneririm 
Manga olduğunu sanıyordum. Fotoğrafları görmek iyi oldu. Öncelik sıralamasında gerilere düştü böylece 
Ben hiç manga okumadığım için kararsızdım doğrusu, bu şekilde olduğu için sevindim. Herkesin tercihi farklı oluyor işte 
Yaklaşık 10dk kütüphane önünde bekledikten sonra bu kitaba karar verdim ama bilmiyorum. Okuyanlar varsa bilgi verebilir mi biraz?
Ben okuduğum dönem benden kaynaklı nedenlerle yarısından çok daha az sayfası kalmışken kitaba ara verdim, sonrasında tekrar okurum diye devam etmedim.
Esasında hikaye güzel, akıcı ve merak uyandırıcıydı.
Forumda Tim Powers hayranı @Ozgur var, bu aralar foruma “özgür” olmadığı için sık uğramıyor ama “özgür” olduğunda uğrarsa bu mesajı görüp, kitap ve yazar hakkında daha çok bilgi yazabilir.
Ben okuyup çok sevmiştim. Tabi bir az zevk meselesi. Olayların durmadığı, zaman yolculuğu temalı bir kitaptı.
Tanıtım yazısı epey iddialı ama kitapta aynı kaliteyi bulamamıştım ben. Umarım beğenirsiniz.
İlk kitap çok iyiydi, Hep Kitap baskısı vardı ve epeydir okuyamamıştım, yıl sonu gibi okudum. 2. kitaba başlayacağım ilk fırsatta. İyi okumalar.
Uzun süredir başlamayı planlayıp ötelediğim Dune Rahibeler Meclisine sonunda başladım.
Bu da bittikten sonra Hanedan Üçlemesine gireyim mi hala karar vermedim.

Sizinle aynı şekilde düşünüyorum. Açıkçası ben de pek beğenemedim