Goodreads’te Lukundoo ve Başka Korkular diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.
Yeni ve anlaşılır çeviri ifadesi çok iddialı olmuş. Kitap ciltli gibi duruyor. Baskı kalitesi ile ilgili yorum yapar mısınız?
Çevirmenin iddiasıyla ilgili şöyle bir önsözü var.
Benim tercih sebebim yayıneviydi. Bu tip siyasi/iktisadi eserleri alırken yayınladıkları eserlerin içeriğinde savunulan düşünceyle aynı fikir dünyasına sahip olan yayınevlerini tercih etmeye çalışıyorum. Adam Smith için de Liberus en uygunu gibi geldi. Kitap ciltli ve baskı kalitesi çok güzel. Kağıtlardan anlamıyorum ama cildi için kalın mukavva deniliyor sanırım. Ciltsizi de varmış ama tükendi görünüyor. Ama epey kalın bir kitap olduğu için ciltli halini almak istedim.
Alfa’yı bekliyordum ama en sonunda dayanamadım Oğlak’tan edindim. Müthiş bir baskıymış. Alfa bunun ne kadar üzerine çıkabilir zaten diye düşünüyorum, bu yüzden pişman değilim.
@MelihAntepli Evet, çeviri açısından hiç şüphem yoktu zaten. Gerçekten aşırı başarılı.
Teşekkürler. Çevirmen ön sözde iddiasını güzelce açıklamış, kitabı kendi çevirisinden okumaya beni ikna etti.
Bu çeviri çok çok iyi. Bana soracak olursanız iyi ki bu yayınevinden almışsınız.