Nörolojiye ilgi duyuyorum, nadir karşılaşılan vakaları öğrenmek benim için oldukça keyifli. Yazarın dili oldukça anlaşılır belki de bu sebeple fazla okuyucuya ulaşmış. Kendim de tıp içinde olduğum için objektif yorum yapabilir miyim bilmiyorum fakat hastalık isimleri dışında göze batan terimler ile karşılaşmadım. İnternet üzerinden de araştırıp bilgi sahibi olmak da gene keyifli bir okuma sağlayacaktır
Teşekkür ederim, çok incesiniz 
Ben de sağlıkçıyım ama nedense nörolojiye ilgi duymadım hiç. O yüzden olabilir, ya da kitabın çok abartıldığını düşünüp ön yargılı da yaklaşıyorum belki
Burada paylaşılan yorumlar diğer yerlere göre daha gerçek ve doğru geliyor bana. Sizin yorumunuzdan sonra değerlendireceğim. Rica ederim
Önerilerinizi de uygulamaya çalışacağım, teşekkürler 
- sayfaya geldim. Oldukça akıcı, karakterlerin psikolojilerini anlamamız için düşünceleri ve geçmişleri hakkında bilgiler verdi ve şu ana kadar sadece arka kapak yazısında olduğu gibi bir ölüm gerçekleştiğinden bahsetti. Neler olacağını merak ediyorum
Mars’ta Bir Antropolog’u da tavsiye ederim. İki kitabı da cognitive ve neuroscience textbooklarında bolca referans gösteriyorlar.
Hocam kitabı bitirdikten sonra birkaç yorum paylaşabilirseniz sevinirim iyi okumalar.
Sandman’de artık sondayım.
Matem’i dün başlayıp bitirdim ve en zayıf ciltlerden biriydi diyebilirim, Zulli’nin çizimler mükemmeldi ona söz yok. Bu durum seri için hislerimi değiştirmedi. Harika bir çizgi roman serisi kesinlikle.
Şimdi sıra Sonsuz Geceler’de.
En sevdiğim Rus yazarı Bulgakov’dan devam. Genç Bir Doktorun Anıları ve Köpek Kalbi gibi iki şahane kitaptan sonra bu kitapla büyük ustaya devam edip, Usta ve Margarita ile final yapmak istiyorum.
Bu arada yazar aslında Ukraynalıymış 
Alcatraz serisi dün itibariyle bitti ama bitip bitmediğin çok emin değilim seri devam edecekmiş gibi duruyor.
Danilov serisine başlamadan önce araya listemde olan bir tarihi kurgu almak istedim.
Bernhard Otobiyografik Beşlemesi(Neden, Kiler, Nefes, Soğuk, Çocuk)
Nefes ile devam ediyorum.
İlk iki kitabı çok beğenmiştim. Hepsi deneme tarzında yazılmış; bu türde kitaplar okumayı seviyorsanız ilk kitaptan başlayabilirsiniz.
Şu an 30’lardayım. Ve şimdiden sevdim bile 
Okumaya çok ara verdim. An itibari ile dolu bir okuma ayı geçirmeye karar verdim. Bekleyen fantastiklerim okuma refleksimi tekrar arttırır umarım
.
Fuar’da stantda görünce almıştım ama konusu nedir, kaç kitaplık seri hiçbir fikrim yok. Kapağını sevmiştim sadece
Orada kimse kaçmasın diye içimden nereye gideon esprisi yapmışlığım da var