Arka kapakta yazdığı kadarı ile, batık bir denizaltıdan gelen yardım sinyallerini takip eden keşif ekibi, su altı mağaralarını araştırırken bir tapınak keşfeder ve yolları bu tapınağın adandığı şeytani tanrı ile kesişir. Lovecraft ile Sphere karışımı birşey gibi duruyor, fazla ilgimi çekti. Dayanamayacağım Bone’lara ara verdim, bunu okuyacağım. İnşallah tırt çıkmaz.
Teşekkür ederim. Yazarın hayal gücü gerçekten müthişmiş. Okumuyor da adeta izliyorum.
Genç yaşta kanserden vefat etmiş yazar. Üzücü bir durum. Ve haklısınız. Yazardan nice güzel öyküler okurmuşuz.
Konusu çok ilgimi çekti içinden bir iki sayfasını çekip atabilir misiniz rica etsem?
Tabiki… Kuşe kağıt ışık altında çok parlama yaptığından ışık altında çekemedim, biraz karanlık çıktı o yüzden
Çok teşekkürler harika görünüyor keyifli okumalar.
Ben de listeme ekledim
Tut Ki Bir Rüya Gördün bitti. Karanlık Kitaplık’tan okuduğum en iyi kitaptı. Kötü Niyet Öyküleri biraz yavaş ilerliyor. Buna da başlayayım bakalım.
Yarım bıraktığım kitapları bitirmeye devam. Zaten bundan sonra Tatar Çölü ve Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk kalıyor bir tek.
Not: Umarım üçüncü kez paylaşmıyorumdur (ve umarım son kez olur).