Okuyorum (Görsel Başlık)

30 Beğeni

27 Beğeni

Sonunda başladım🎉
Forumdaki spoilerlı tartışma başlığını okumadığım için de kendimi tebrik ediyorum. (Oathbringer’ı okumadan önce spoilerlı bütün başlıkları okumuştum :d)

25 Beğeni

21 Beğeni

33 Beğeni

24 Beğeni

Artık her kitabı alamayacağımı kesinlikle anladığıma göre ilk ingilizce kitabıma başlayabilirim. Ana dilinden okumayı ben de isterdim ama tek harfini bile anlamıyorum. Hem bu ekonomi kendimi geliştirmeme de neden olur belki.

27 Beğeni

29 Beğeni

Duygusal Adam, uzun ve yoğun paragraflar içeriyor. Dili çok hoşuma gitti. Proust okumayı sevenler yazarı ilgi çekici bulacaklatır. Karasevdalılar yazarı tanımak için daha iyi bir eser.

31 Beğeni

Bir önceki paylaştığımı zaten paylaşmışım, değiştirdim. :smile:

25 Beğeni

Kalemin orada ne işi var??? :rage:

3 Beğeni

Bazı yerlerin altını çizmiş olabilirim ama sen gene de bunu duymadın :blush: :shushing_face:

3 Beğeni

29 Beğeni

22 Beğeni

22 Beğeni

Birazcık geç kalmış olabilirim :slightly_smiling_face:

27 Beğeni

21 Beğeni

25 Beğeni

Bu aralar iş ve özel hayat yoğunluğundan dolayı çok okuyamıyorum. Okuyunca da böyle maceralı şeyler okumak istiyorum. Jules Verne - Buzlar Sfenksine başlamadan önce bu kitabı okumak gerektiğini duydum.
Vira Bismillah

Bu arada Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Egemenliğin belirli güçlerden alınıp direk halka verilmesinin kıymetini unutmamamız dileğiyle. Cumhuriyetle kalın Atatürkle kalın.

35 Beğeni

23 Beğeni