Okuyorum (Görsel Başlık)

Gelir gelmez okumaya başladım, belki gece de sarılıp uyurum belli mi olur :sweat_smile:
İki eser de harika, tavsiye ederim. :blush:

22 Beğeni

Abi hayat bunu ne kadar ciddiye alır bilmiyorum.

1 Beğeni

19 Beğeni

Fikrimizin Rehberi - Erol Mütercimler

26 Beğeni

Üstat merhaba, bu kitap bitince yorumunuzu bekliyorum.

1 Beğeni

@yavanna kışkış cinler kışkış, yallah cinler yallah!!!

22 Beğeni

Ben de aynı kitabı okuyorum 100’üncü sayfalardayım. Sürükleyici, dizi kıvamında ilerliyor. Ama 80’ler pop kültür göndermelerinin bu kadar yoğun olacağını tahmin etmemiştim, o konuda hafiften bunaldığımı söylemem lazım :sweat_smile:.

1 Beğeni

Araya koyduğum yedi kitaptan sonra daha fazla dayanamayıp Hançer Yolu ile devam ediyorum bu muhteşem seriye…

26 Beğeni

Seksenler pop kültürüne ve bahsedilen film türlerine çok uzak olduğum için hepsini ıskalayacagım göndermelerin büyük ihtimalle xd hem etli bir kitap hem de yormayan ve akıcı bir kitap olur diye kitaplıkta elim kendisine uzandı bakalım görücez xd

1 Beğeni

26 Beğeni

31 Beğeni

Kapak çok orijinalmiş :d
Şu an ihtiyacım olan şey ayrıca. Cinlerim hep bi tepemde iyi oku bari de işe yarasın :d

1 Beğeni

Yarım bıraktı diye durum güncellemesi yapabiliyor muyuz forumda xd

1 Beğeni

Cinlerimi sana havale ediyorum o halde…

1 Beğeni

Dobby’e artık özgür bir cin olduğunu söyle o zaman Lucius Malfoy hazretleri xd

2 Beğeni

Yazarla tanışma kitabım. İçinde korku türünde kısa öyküler var. :slightly_smiling_face:

26 Beğeni

26 Beğeni

Selamlar, ilk cildi nerede buldunuz ben bulamıyorum bir süredir :cry:

1 Beğeni

Selam, ben bu cildi iki sene önce almıştım. Şimdilerde maalesef baskısı tükendiği için sahaflarda fahiş fiyatlara satılıyor diye biliyorum.

2 Beğeni

1 dk önce idefix’ten aldım 1. cildi. Link paylaşacaktım ama benim almamla birlikte stok bitti. Epey de bir adres ve kredi kartı tanımlamakla uğraştım yıllardır Amazon dışında hiçbir yerden alışveriş yapmadığımdan. İdefix’e baksaydınız olasılıkla benden önce kapardınız :smiley:

2 Beğeni