Oğluma 1 yıl önce almıştım Göktuğ Canbaba’nın kitabını. Derslerinin yoğunluğundan ötürü kitaba yeni başlayabildi.
Diğer kitabı da ben okuyorum. Aslında çocuk kitaplarının bazılarını okumayı çok istiyorum ama fırsatım olmuyor.
Oğluma 1 yıl önce almıştım Göktuğ Canbaba’nın kitabını. Derslerinin yoğunluğundan ötürü kitaba yeni başlayabildi.
Diğer kitabı da ben okuyorum. Aslında çocuk kitaplarının bazılarını okumayı çok istiyorum ama fırsatım olmuyor.
Nedense hep uzak durmuştum yazara fakat pişmanlığınız ilgi uyandırdı. Tekrar düşüneceğim, keyifli okumalar bu arada.
Teşekkür ediyorum Yoğun bir yazımı var fakat ben oldukça beğendim. Bazı okurlar yavaş ilerlediğinden bahsetmiş. Şu anlık keyifli bir temposu var. Çeviri hakkında olumsuz yorumlar okudum, o konuyu merak ediyorum. İlerledikçe göreceğim daha detaylı.
Sia kitaptan çıkan Mann biyografisini de okuyabilirsiniz. Seriden sonra ben onu okuyacağım. Size de keyifli okumalar
Yok o Gandalf. Ne gri Gandalf ne ak Gandalf tek gerçek Odin.
Orta dünyada (midgard) bir istarinin asgardta bir tanrıya denk sayıldığını kabul eden anlaşmanın ismi neydi acaba xd
Marvel universe anlaşması
Ben de sipariş verdim bekliyorum. 4. kitap hayal kırıklığına uğratmıştı.
Polisiye açlığı çektiğim bir dönem ilk dört kitabı epub, pdf ne şekilde bulduysam okumuştum zamanında. Dördüncü kitap bence de diğerlerine göre zayıftı ama tarzını seviyorum yazarın, o yüzden yenileri çıktıkça okurum büyük ihtimal. Size de şimdiden keyifli okumalar.