Okuyorum (Görsel Başlık)

Uzun süredir bekletiyordum. Beklediğime değecek gibi.

28 Beğeni

Genç yetişkin alanında türk yazarlardan okuduğum şimdiye kadar ki en iyi kitap. Bayıldım…

16 Beğeni

Dilini merak ettim baş kısımdan birkaç sayfa paylaşır mısınız?

Elbette bunun için bir başlık vardı oradan eklerim👍🏻

1 Beğeni

27 Beğeni

Koethi Zan - Asla Yapma

Oldukça akıcı yazılmış başarılı bir gerilim romanı. Beklentimin üstünde ilerliyor.

14 Beğeni

Uzun bir aradan sonra seriye devam :slight_smile:

24 Beğeni

2022 yılına geldik ama son 23 yıldır sahaflardan toplamaktan ve okumaktan asla usanmadım. Türk yazınsallığının en iyi örneklerini barındırıyor kanımca içinde. Böyle bir kaliteyi ve ruhu bir daha bir araya getirmek asla mümkün olmadı. Gerçi bir ara Yazı hariç adında kimselerin bilmediği bir başka dergi oluşumu oldu. o da kesinlikle harikuladeydi.

16 Beğeni

Yeni çıkan yetişkin fantastiklerden

18 Beğeni

Bunu çok merak ediyorum. Bitirir bitirmez video çeker misin? :blush: Ya da detaylı incelemeni bekleriz hangisi kolayına gelirse artık. :grin:

3 Beğeni

Tamamdır kitaba özel video yayınlamayı planlıyorum bitirince, umarım çok beğenirim. :blush:

4 Beğeni

18 Beğeni

Tam da istediğim şekilde yazarın tarzı Trevanian’ı andırıyor. Baba romanını filminden dolayı bildiğim için Baba ktiabı haricindekileri okumak güzel olabilir.

19 Beğeni

19 Beğeni

Öyküler denildiği kadar varmış çok severek okuyorum. Black Mirror izliyormuşum gibi geliyor. Yaban Kazı’na ise şimdi başlayacağım.

30 Beğeni

24 Beğeni

31 Beğeni

Çok sevdim, tavsiye ederim. :blush:

28 Beğeni

39 Beğeni

Güzel başladık. :slight_smile:

43 Beğeni