Okuyorum (Görsel Başlık)

21 Beğeni

Aslında kitapların sonunu biliyor olmam okuma zevkimi çok az etkiler ama Maymunlar Gezegeni gibi vurucu bir sonu olan kitaplar için çok geçerli, tercih edeceğim birşey degil. İnceleme yazan birisi kitabın sonunu açıkça yazdığında sinirlerimin biraz hopladığını kabul etmeliyim. Sonunu belki unuturum diye kitabı kitaplıkta uzun süredir bekletiyordum. Ama unutulacak gibi de değil.
Artık okuyayım dedim.

29 Beğeni

1.5 ay önce başlayıp yoğunluktan ara verdiğim kitaba devam.

18 Beğeni

Bir solukta bitti. Çok da güzeldi.

19 Beğeni

Pazar gününü kafa patlatmaya ayıralım.

19 Beğeni

Çizimlere başlamadan önce birazcık daha okuma yapalım.

16 Beğeni

19 Beğeni

41r1hB+H0oL.SX320_BO1,204,203,200

Elimde tutup hissederek okumayı çok istedim ancak olmadı. Fiyatı aldı başını gitti ve elektronik olarak okumaya başladım. 11 tane Asimov kitabını PDF okumuş insanım bunu da okurum, canımız sağolsun.

25 Beğeni

Bir Badem,bir Ceviz,bir Zerdüşt.

23 Beğeni

19 Beğeni

19 Beğeni

Kapak tasarımını beğendiğim için alıp okumaya başladığım doğrudur.

22 Beğeni

Derslerin başlamasıyla okuma planlarım sekteye uğrasa da toparlamaya çalışıyorum.

15 Beğeni

İş yerinde dinliyor, evde okuyorum. :slight_smile:

25 Beğeni

20 Beğeni

23 Beğeni

İyi okumalar, bu kitabın sarı kapaklı eski baskısını okumuştum bende.

1 Beğeni

Thérèse Raquin’i bu baskıdan okumak isteyenlerin önsözü sona bırakmasını öneririm.

İlk baskısında çok tepki çektiği için yazar bazı şeyleri aptala anlatır gibi açıklamak zorunda kalmış ne yazık ki. Haliyle biraz spoiler var. Önceden iki tane uyarlamasını izlediğim için bana sorun değil. :d

15 Beğeni

16 Beğeni

Kitap: Altı Bardakta Dünya Tarihi. Kitap insanlık tarihini içecekler üzerinden anlatıyor, tarih kitabı okurken sıkılanlara kesinlikle önerilir su gibi gidiyor.

16 Beğeni