Onca kitap okudum ama bu kadar yoğun olanı bu kadar insanı okurken boğan bir kitap okumamıştım. Kitabın içerisinde tarih,din,felsefe ve polisiye temaları var ama bir romana göre felsefe ve din teması çok yoğun, aşırı yoğun ve kitap 700 sayfa bense daha 200. Sayfadayım. Umarım bitirebilirim.
Filmi de var hocam izlemediyseniz. Gayet güzel bir film.
Biliyorum hocam ama ilk önce kitabını okuyayım demiştim. Olmazsa filmini izleyeyim yapacak bir şey yok. Zorlamamak gerek kendimizi bugünde okuyayımda yine sarmazsa başka kitaba geçeceğim artık. Ölümün ne zaman geleceği belli değil daha okunacak çok kitap var.
Çok sevdiğim bir kitap. Kendinizi akışa bırakın, 200 civarı sayfalardan sonra daha akıcı hale geliyor. Tarih ve kurguyu çok güzel harmanlıyor Eco, bir de üzerine polisiye teması var. Başlangıcı biraz fazla durağan ve Hristiyanlık tarihi, tarikatları hakkında bilgi bombası şeklinde geçtiği için biraz zor tabii, ama Eco bu duruma iyi bir kitabı okumamız için gereken kefalet diyor.
İyi okumalar.
Tamamdır hocam kendimi zorlayayım o zaman yanıtınız için teşekkürler.
Kitap 150-200’den sonra açılıyor zaten. Yoğunluk azalmıyor ama akıcıklık çok artıyor. Sabırla devam edin, mükemmel kitap.
Bugün 260. Sayfaya geldim gerçekten kitap açtı baya bi heyecanlaşmaya başladı. İyi ki devam etmişim diyorum.
Kurgusu değişik yani tabi daha içine giremedim kitabın 1/4 ünü anca bitirdim ama merak içindeyim. Genç-yetişkin kitaplarındaki klişeler tabi var mesela o ünlü "balo sahnesi’ ama yine de hikaye ilginç ve değişik dokunuşlar var.
Geçen yıl 6.ciltte yarım kaldı seri, bu yıl devam eder de bitiririm inşallah. Keyifli okumalar.
Bir sonraki kitap siparişim için listeye eklediğim bir kitap Algernon’a Çiçekler. Okuduktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Keyifli okumalar
Çevirisini bilmiyorum ama muhteşem bir kitaptır. Okuduğum en etkileyici ve özel kitaplardan biriydi.
Teşekkür ediyorum. Kitabın bitmesine 10 sayfa kaldı, bugün yorumlarımı paylaşırım. ![]()